PNL Bistrița-Năsăud merge la Congres alături de Ludovic Orban. Liberalii bistrițeni sunt primii care își asumă public moțiunea ”Forța Dreptei”

de Simona Bozbici

Colegiul director al filialei Bistrița-Năsăud a Partidului Național Liberal a votat astăzi cu 57 de voturi din 58 de membri prezenți moțiunea lui Ludovic Orban ”Forța Dreptei”, a anunțat pe facebook PNL Bistrița-Năsăud. Este de altfel prima filială care se pronunță prin vot la adresa moțiunii unui candidat după declanșarea oficială a campaniei interne.

De altfel Orban a inclus județul în care se bucură de o largă simpatie printre liberali între primele în care-și prezintă moțiunea. ”Mulțumirile și recunoștința mea organizației PNL Bistrița-Năsăud, prima filială care a aprobat prin vot moțiunea „PNL – Forța Dreptei”, susținând astfel candidatura mea pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal. Le-am spus astăzi liberalilor bistrițeni că obiectivul pe care îl stabilesc este ca Partidul Național Liberal să câștige alegerile din 2024!” a scris pe facebook Ludovic Orban, care a venit la Bistrița însoțit de ministrul Agriculturii Adrian Oros, de fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru și de liderul senatorilor liberali, Virgil Guran.

Orban a spus și că în 25 septembrie, la Congresul PNL, se va alege doar președintele Partidului Național Liberal,  în timp ce ”restul echipei într-un Consiliu Național convocat ulterior. Din acest motiv, cei 5.000 de delegați au de făcut o alegere cu propria minte, cu propria evaluare, propriul discernământ, și să aleagă între cei doi candidați cine este cel mai bun, evaluând toate calitățile pe care trebuie să le aibă președintele PNL. Așadar, fiecare delegat va avea astfel în mâna sa destinul partidului. Președintele Partidului Național Liberal trebuie să fie omul care reprezintă voința PNL și nu trebuie să aibă altă legitimitate în acțiunea sa decât cea asigurată de votul și de încrederea pe care i-o dau membrii Partidului Național Liberal. Le-am mai transmis liberalilor bistrițeni că am încredere în domniile lor și că și ei pot avea încredere în mine, pentru că eu sunt o certitudine pentru Partidul Național Liberal” a scris Orban care a postat și multe fotografii în care apare în ipostaze cordiale alături de liderii filialei.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts