Deputatul Bogdan Ivan le-a scris președintelui Klaus Iohannis și procurorului general Gabriela Scutea pe tema premierului Florin Câțu

Sub titlul ”Românii au dreptul să știe adevărul”, deputatul Bogdan Ivan a publicat astăzi o scrisoare deschisă adresată președintelui Klaus Iohannis și procurorului general Gabriela Scutea pe tema premierului Florin Câțu.

DEP. BOGDNA IVAN: Românii au dreptul să știe adevărul!

I-am solicitat Procurorului General al Românieiei, Gabriela Scutea, să facă lumină în cazul numirii și exercitării mandatului de Prim-ministru al României de către Florin Cîțu, condamnat penal de o instanță din Statele Unite ale Americii. De asemenea, am făcut apel și la Președintele României, Dl. Klaus Werner Iohannis, să susțină aplicarea legii și a principiilor statului de drept, asupra cărora a demarat un referendum național, validat de o majoritate covârșitoare a românilor. Vrem ca acele principii de drept sa fie respectate și aplicate în cazul fiecărui român. Indiferent că e un om de rând sau Prim-ministrul României. Vrem să vedem dacă în România anului 2021, #SePoate ști dacă Prim-ministrul României e penal sau nu. Atât! Românii merită să știe adevărul, iar legea trebuie să fie #lege pentru toți!

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts