Deputatul Diana Morar îl susține mai departe pe Ludovic Orban. Astăzi Robert Sighiartău a semnat alături de alți 66 de liberali documentul “Apel la responsabilitate și decență!”

Deputatul Diana Morar a publicat astăzi un text prin care își reafirmă sprijinul pentru președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Reafirmarea sprijinului față de Orban vine în contextul luptelor grele ce se dau la vârful PNL în contextul alegerilor din 25 septembrie pentru șefia acestei formațiuni politice. Nici senatorul Ovidiu Florean nu și-a schimbat susținerea pentru Ludovic Orban.

Susținerea Dianei Morar a fost făcută și în momentul în care, aflat de cealaltă parte a baricadei, deputatul Robert Sighiartău a semnat un comunicat de presă prin care el și alți 66 de lideri liberali își exprimă nemulțumirea față de comportamentul lipsit de fair-play politic si declarațiile lui Ludovic Orban care aduc grave prejudicii partidului. Comunicatul poartă numele de  “Apel la responsabilitate și decență!”.

DIANA MORAR: “Susțin moțiunea președintelui Ludovic Orban pentru un nou mandat la conducerea PNL la Congresul din 25 septembrie. L-am susținut pe Ludovic Orban și în 2017, la prima sa candidatură. Ludovic Orban a demonstrat că este un lider adevărat și nu a dezamăgit niciun liberal onest. Îl susțin pe Ludovic Orban pentru că îl cunosc, știu cine este, știu ce poate și am încredere în el”, a transmis deputatul PNL, Diana Morar. 

“Îl susțin pe Ludovic Orban pentru că președintele care face performanță, câștigă alegeri în serie și își duce partidul la guvernare trebuie să continue. Ludovic Orban reprezintă garanția victoriei și a faptului că PNL va rămâne pe direcția bună. Îl susțin pe Ludovic Orban pentru că este apropiat de oameni și aplică fără excepție sloganul ”Nimic pentru mine, totul pentru PNL și totul pentru România”.Îl susțin pe Ludovic Orban pentru că respectă cuvântul ”național” din denumirea PNL și pune pe primul plan interesele României. Îl susțin pe Ludovic Orban pentru că acționează în baza unor obiective clare, a unor principii și valori ce definesc partidul nostru: libertate, credință, familie, dezvoltare, modernizare, o viață mai bună pentru români. Îl susțin pe Ludovic Orban pentru că oferă încredere, respect și certitudinea că atunci când se angajează să facă un lucru îl duce la bun sfârșit, fără să părăsească pe cineva la jumătatea drumului. Viitorul PNL depinde de fiecare dintre noi. Doctrina ”Prin noi înşine” trebuie să rămână doctrina noastră. Alături de Ludovic Orban!”

“Apel la responsabilitate și decență!

În legătură cu ultimele apariții publice ale președintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîțu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic si declarațiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru.Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public împotriva premierului susținut de Partidul Național Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment și este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor.Facem apel la actualul președinte al PNL să nu mai încurajeze acuzații grave și derapaje de limbaj la adresa Premierului liberal. Este de nepermis ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii șapte ani. Ne delimităm de genul asta de politică!”, au transmis reprezentanții PNL, printre care Emil Boc, Rareș Bogdan, Raluca Turcanu. 

“Mizele și ambițiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către președintele în exercițiu, în detrimentul mizelor partidului și ale guvernării. Atacarea propriilor colegi, a guvernării și a Președintelui României este contraproductivă pentru partidul nostru, iar campania internă pentru funcția de președinte al PNL ar trebui să fie o competiție onestă, corectă, nu o răfuială de ordin personal, care să ne vulnerabilizeze în fața adversarilor. Trebuie să fim uniți acum și vom fi și mai uniți, după 25 septembrie. Florin Cîțu îi va aduce pe toți liderii partidului la aceeași masă, indiferent de opțiunea exprimată. Iar deciziile se vor lua în echipă, și nu unilateral! Vom pune în prim-plan guvernarea! Performanțele obținute arată rezultate de necontestat. Creșterea economică de 13%, anunțată de INS, dovedește că România este pe calea cea bună! Iar Florin Cîțu este singurul lider capabil să guverneze România, cel puțin până în 2024. În acest sens, nominalizarea noului ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, propus de premier, este un pas extrem de important și vom susține această candidatură, mâine, în cadrul ședinței BPN. Facem apel la responsabilitate! Și ne delimităm de toate discursurile sau acțiunile care pot slăbi atât guvernarea, cât și viitorul PNL!”, au transmis susținătorii lui Cîțu. 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts