Inspectorii ADI Deșeuri încep să își facă treaba: Un bistrițean a fost surprins în timp ce abandona deșeuri provenite din construcții la platforma de colectare a deșeurilor reciclabile!

 În această dimineață am surprins un bistrițean care abandona deșeuri provenite din materiale de construcții, la platforma de colectare a deșeurilor reciclabile cu containere semi-îngropate de lângă Spitalul TBC de pe str. Ghinzii. Potrivit directorului ADI Deșeuri, Cristian Niculae, omului i-a fost ” că această faptă este una greșită, sancționabilă contravențional și i-am cerut să predea aceste deșeuri către operatorul Supercom și să ne prezinte dovada plății acestor deșeuri de la operatorul de salubritate. Corpul de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud va monitoriza platformele de colectare a deșeurilor din județ și va preveni abandonarea de deșeuri la aceste platforme și în natură și va sancționa drastic aceste abateri”.

Important de știut

‼️ Cetățenii județului Bistrița-Năsăud trebuie să știe că pot duce GRATUIT deșeuri provenite din construcții la centrele de colectare organizate la nivelul județului în limita a 200 kg / an / gospodarie, după cum urmează:

 În Bistrița pe str. Narciselor lângă Netex și în Viișoara lângă complex Heidenfeld;

 În Beclean – în cadrul Stației de Transfer la ieșirea spre Braniște;

 În Năsăud – în cadrul Stației de Transfer lângă depozitul Lukoil;

 În Sângeorz-Băi – în cadrul Stației de Transfer de lângă cariera Cormaia;

” Pentru că ne dorim să avem un județ mai curat, vom intesifica eforturile de prevenire și combatere a depozitărilor ilegale de deșeuri în natură sau la platformele de colectare prin activitatea susținută a noului corp de control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud”, spune Cristian Niculae.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts