Control inopinat al primarului Ioan Turc la mai multe direcții din cadrul primăriei Bistrița. Ce a găsit el acolo…

Edilul Bistriței, Ioan Turc a controlat dis-de-dimineață modul în care funcționarii de la Taxe și Impozite Locale, Centrul de Relații cu Publicul și Direcția de Asistență Socială respectă programul, asta în condițiile în care acesta este de la 7.00 la 18.00.
IOAN TURC: În această dimineață, între orele 07.00 și 07.10, am verificat modul în care este respectat programul de relații cu publicul la Taxe și Impozite Locale, Centrul de Relații cu Publicul de pe strada Gheorghe Șincai și la Direcția de Asistență Socială de pe strada Dornei.
La ora 07.00, la Taxe și Impozite ușa era închisă, deși angajații erau prezenți la serviciu. Am atras atenția că programul cu publicul trebuie respectat cu rigurozitate. În schimb, la Centrul de Relații cu Publicul, câteva minute mai târziu, toți angajații erau pe poziții, la fel și la sediul Direcției de Asistență Socială.
Subliniez faptul că Primăria Bistrița este singura municipalitate reședință de județ care are program extins cu publicul, de la ora 07.00 la ora 18.00, în așa fel încât oamenii să-și poată rezolva problemele legate de administrația locală într-un mod cât mai facil.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts