47 de candidați la alegerile municipale ale PNL de sâmbătă. Hangan vs Dobra la șefia partidului. 6 candidați la cele două funcții de prim-vicepreședinte: Iulius Dumitru, Ioan Someșan, Gheorghe Tuță, Florin Urâte, Tudor Filip și Ioan Peteleu

47 de candidați și-au depus candidatura pentru funcții în biroul municipal al organizației politice a PNL în cadrul alegerilor care sunt programate pentru sâmbătă, 12 iunie, cu începere de la ora 11.00 la Palatul Culturii.

Așa cum se știe, pentru funcția de președinte există două candidaturi: cea a actualului președinte Sorin Hangan dar și a fostului senator Dorin Dobra. O concurența mai acerbă există pentru cele două funcții de prim-vicepreședinte. Astfel cea de prim-vicepreședinte pentru strategii politice și comunicare, este dorită de Iulius Dumitru, Ioan Someșan, Gheorghe Tuță dar și de Florin Urîte, în timp pentru cea pentru politici publice vor da ”concurs” Filip Tudor și Ioan Peteleu.

Pentru funcția de secretar general al PNL Bistrița există doar candidatura lui Daniel Brici, în timp ce secretari adjuncți vor să fie Ionel Blaga și Mihai Sărmășan.

Una din mizele a alegerilor de mâine sunt delegații cu drept de vot la conferința județeană de alegeri și de lung parcurs delegații care vor vota la congresul PNL din septembrie.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts