Acasă EVENIMENT 200 de pachete cu alimente şi cadouri au bucurat 190 de copii...

200 de pachete cu alimente şi cadouri au bucurat 190 de copii ale unor familii nevoiaşe din Prundul Bârgăului

0

Primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crişan, nu a uitat de familiile nevoiaşe din satele pe care le administrează. Astfel, în Ajunul marii Sărbători a Crăciunului, însoţit de mai mulţi angajaţi ai primăriei, a împărţit un număr de 200 de pachete cu alimente şi daruri care au ajuns la 190 de copii din 40 de familii din Prund şi Susenii Bârgăului. De asemenea, primarul Doru Crişan a donat Centrul medico-social de la Susenii Bârgăului o cantitate importantă de alimente, un lucru simular urmând să facă şi pentru Centrul de Plasament din Bistriţa.

Doru Crişan a explicat că toate aceste alimente şi cadouri provin din Germania, fiind vorba de donaţii făcute de persoane particulare sau de asociaţii non-profit.

„Astăzi am avut prilejul de a primi un val de bucurie și bunătate sufletească din partea celor pe care i-am vizitat în acest Ajun. Simplul fapt că au fost vizitați de cineva, a fost pentru o parte din aceste persoane un dar de la Dumnezeu. Suntem obligati să nu uităm de ei, suntem obligați sa îi sprijinim oricând putem nu doar de sărbători. …în orice zi, oricând! Mulțumim Leon și Patrick Rasvanță pentru efortul făcut, pentru dăruirea de care au dat ovadă și nu în ultimul rând pentru bucuria adusă în sufletele celor care au fost vizitați!”, a scris Doru Crişan pe pagina sa de socializare.

 

 

 

 

Exit mobile version