marți, septembrie 22, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  11-12 august. Way Too Far – festival rock la Bistrița, în Wonderland

  Must Read

  Cine ești tu, Cristian Niculae? Interviu cu OMUL din spatele candidatului

  Suntem bombardați în această perioadă electorală de o mulțime de nume, personaje și personalități, mai noi sau mai vechi,...

  LIGA A III-A, SERIA A X-A: Gloria egala nou promovatei din Șomcuta Mare

        În a doua etapă, a ligii a III-a, seria X-a, pe stadionul Jean Pădureanu, Gloria...

  STELIAN DOLHA: Consiliul Județean poate și trebuie sa fie implicat mult mai activ si în a oferi un suport real fermierilor dintr-un județ preponderent...

  Alături de ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Oros am discutat vineri cu locuitorii din Șieu și din Teaca,...

   

   

  Zdob și Zdub, 7 Pași, Luna Amară, Travka, Byron și Urma cântă vineri, respectiv sâmbătă, 11,12 august, în cadrul festivalului Way Too Far Rock Festival, organizat la Bistrița.

  Way Too Far Rock Festival este primul eveniment organizat în Wonderland, unde a fost amenajată pârtia de schi, în cartier Unirea, lângă Aerodrom.

  Vizitează și pagina de facebook a evenimentului!

  În cadrul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii consistente, premiul cel mare fiind un weekend la munte, pentru 10 persoane. De asemenea, Aeroclub Bistrița, partener al evenimentului,  va organiza zboruri de 15 min, deasupra unor priveliști superbe din Bistrița-Năsăud (Munții Rodnei, Lacul Colibița). Vom reveni cu detalii privind regulamentul tombolei și programul de desfășurare a zborurilor.

  Program:

  Vineri 11 august

  Ora 19.30 – Partenerii evenimentului, Ciuc Premium, Jameson, Coca Cola, Pub Corso Café și Casa Verona vor pregăti atmosfera, cu mâncare, băutură și concursuri, în timp ce piese rock legendare vor răsuna la maxim în difuzoare.
  Ora 21.00 – 7 Pași
  Ora 22.00 – Zdob și Zdub
  After Party: DJ Bamfi, MadLiquid

  Sâmbătă 12 august

  Ora 18.00 – Distracția continuă cu Ciuc Premium, Jameson, Coca Cola, Pub Corso Café și Casa Verona, pe muzică rock!
  Ora 19.30  Luna Amară
  Ora 20.45 Extragere tombolă
  Ora 21.00 Travka
  Ora 22.15 Byron
  Ora 23.30 Urma

  After Party: Can Uric DJ

  Evenimentul Way Too Far Rock Festival este susținut de Ciuc Premium, având ca sponsori principali Coca Cola, Jameson, DIMEX 2000, Macon.
  Parteneri: Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița, Centrul Județean pentru Cultură, Centrul Cultural Municipal
  Sponsori: TMK, RCB Electro, Amicii Building, Îndemânarea Construct, Aeroclub Bistrita, Casa Ema, Pub Corso Cafe, Casa Verona, Soundtechnik, Hotel Metropolis, Hotel Castel Dracula.

  Eveniment recomandat de Rock FM.
  Parteneri media: Zile si Nopti, Mesagerul, Ziar de Bistrita, Sportul Bistritean, Pro Politica
  Intrarea la festival este liberă. Există și o zonă de camping, accesul fiind, de asemenea, gratuit.


  Detalii despre trupe:

  7 Pași

  Trupa 7 Pașeste cea mai nouă trupă rock din Bistrița, cu un repertoriu format din câteva cover-uri, dar și compoziții proprii. Formația a susținut deja câteva concerte indoor, dar și în aer liber. Cu o săptămână înainte de festival, trupa va concerta pe terasă la Casa Ema (detalii) aici, urmând ca duminică, 20 august, de la ora 20.00, să cânte în Pădurea Schullervald,  la Târgul Mare  al Bistriței. Componență: Mihai Oprea (voce), Bogdan Dănilă (chitară), Ovidiu Moldovan (chitară bass) și Mihail Petruț (tobe).

  Zdob și Zdub

  Începând cu mijlocul anilor nouăzeci, Zdob și Zdub combină hardcore-ul și folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic și elegant, oferind un show live spectaculos… dacă doriți, numiți-i etno-rockeri. Cu ceva de hip-hop, drum’n’bass, jungle, punk… un crossover muzical original, unde se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. O trupă șarmantă care lasă urme adânci în istoria muzicală a Moldovei, totodată simțindu-se acasă pe orice scenă. Deși provin dintr-o țară mică, în curs de dezvoltare, creativitatea lor, devotamentul și diligența au dus la formarea unei discografii interesante (detalii în Albume) și le-a deschis calea spre cele mai bune scene ale Europei.

  Luna Amară

  Luna Amară cântă de peste 16 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – probabil cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă.

  Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, implicarea socială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

  Travka

  Travka s-a format în primăvara anului 2002 la Focșani, ridicându-se repede în cercurile muzicii underground de la acea vreme. Un an mai târziu trupa pășește pe scena națională prin mai multe apariții TV și prin concertele susținute la festivaluri în fața a mii de oameni. În iarna anului 2004 încep înregistrările pentru primul album al formației, „Corabia nebunilor”, un videoclip fiind filmat pentru piesa omonimă. Cu toate acestea, în vara lui 2005 solistul George Gâdei suferă un accident grav care pune toate planurile formației pe pauză. După o perioadă de recuperare trupa lansează într-un final albumul de debut în luna decembrie, primind cronici foarte pozitive.
  Trupa devine o prezență constantă a scenelor de club și de festival din țară, atrăgând din ce în ce mai mulți fani prin abordarea excentrică și lirismul adesea criptic și devenind rapid unul din cele mai importante nume ale scenei rock românești.

  Byron

  Byron cântă rock cu influențe diverse; s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni. Au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. În prezent promovează cel mai nou disc, „Eternal Return”, înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road. La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de Televiziunea Națională. Începutul lui 2017 a adus cu el câte un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”.

  Urma

  Fondată în Cluj, în primăvara anului 2003, trupa URMA este prezentă de peste un deceniu pe piața muzicală. În decursul timpului, formația a susținut concerte, atât în țară, cât și dincolo de granițele României, în Ungaria, Germania, Franța, Anglia și Elveția. Discografia formației include 4 materiale full length, un nou material discografic intitulat „inima!ism”, urmând a fi lansat în curând.

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Cine ești tu, Cristian Niculae? Interviu cu OMUL din spatele candidatului

  Suntem bombardați în această perioadă electorală de o mulțime de nume, personaje și personalități, mai noi sau mai vechi,...

  LIGA A III-A, SERIA A X-A: Gloria egala nou promovatei din Șomcuta Mare

        În a doua etapă, a ligii a III-a, seria X-a, pe stadionul Jean Pădureanu, Gloria a întâlnit o altă nou...

  STELIAN DOLHA: Consiliul Județean poate și trebuie sa fie implicat mult mai activ si în a oferi un suport real fermierilor dintr-un județ preponderent...

  Alături de ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Oros am discutat vineri cu locuitorii din Șieu și din Teaca, dar și din comunele învecinate...

  NĂSĂUD: 50 DE PROIECTE ÎN VALOARE DE PESTE 55 DE MILIOANE DE EURO

  Marea schimbare a Năsăudului s-a produs acum 8 ani, când #Mircea_Romocea a început să dezvolte orașul academicienilor. Știa că are mult de muncă, însă...

  IONUȚ SIMIONCA: Digitalizare și transparență

  O administrație transparentă și digitalizată va aduce orașul nostru în prezent iar pentru a realiza acest lucru îmi propun să implementez următoarele proiecte:  Introducerea unei...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -