Acasă Politica Politica Locala Două nume sunt sigure pe lista PNL la parlamentare: Robert Sighiartău şi...

Două nume sunt sigure pe lista PNL la parlamentare: Robert Sighiartău şi Ioan Turc

0

Sesiunea de depunere a candidaturilor pe lista PNL Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare din această iarnă a fost deschisă. Faptul a fost confirmat de preşedintele interimar al PNL BN, Robert Sighiartău, cel care a ieşit astăzi public alături de noul preşedinte al PNL Bistriţa, Ioan Turc.  Cei doi au confirmat faptul că lista trebuie finalizată până pe data de 5 septembrie.

”Dorim să menținem acest termen de 5 septembrie, sperăm ca până atunci să avem lista. Noi deja am deschis în interiorul partidului sesiunea de depunere a candidaturilor. În primul rând, obiectivul nostru este de a avea pe acea listă oameni integri, pregătiți, care să fie exponenți ai cetățenilor din Bistrița-Năsăud în Parlament”, a explicat Sighiartău.

 

În privinţa organizaţiei municipale, Robert Sighiartău a explicat că e vorba de cea mai important şi numeroasă organizaţie liberală: ”Așa cum am spus de la începutul mandatului meu, Organizația Municipală reprrezintă pentru mine și pentru Organizația Județeană o prioritate. Prima măsură care s-a impus a fost desemnarea unui președinte unic, iar BPJ a decis printr-o largă majoritate alegerea domnului Ioan Turc, care are misiunea ca într-un timp foarte scurt să reîntregească echipa de la municipiu și să vină în fața BPJ cu o formulă potrivită. Nu avem cum să omitem faptul că bistrițenii au avut și au aplecare spre o administrație de dreapta, integră, care să aibă ca obiectiv interesele cetățeanului, nu interesele unor anumite persoane care lucrează în interes personal, cum se întâmplă acum”.

 

Deşi, lista pentru alegerile parlamentare trevuie să fie gata doar pe 5 septembrie, se poate spune că două nume sunt sigure : Ioan Turc şi Robert Sighiartău, unul la Senat, celălalt la Camera Deputaţilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version