Acasă EVENIMENT 100.000 de lei pentru SPORT. Atât poate primăria Bistrița, domnule???

100.000 de lei pentru SPORT. Atât poate primăria Bistrița, domnule???

0
Veste proastă pentru sportul bistrițean, nu al lui Linca, deși și el ar merita mai mult. Vestea proastă e pentru sporturile din Bistrița, inclusiv pentru fotbalul bistrițean cât a mai rămas din el… 100.000 de lei. Atât are ditamai primăria Bistrița pentru sporturi, bani de 2 pizza…

Așa cum ne-am așteptat, Ionel Burduhos îi cere primarului Turc mai mulți bani pentru sport, din bugetul pe 2021. Ce spune acesta: După prima ședință de Consiliu Local la care am participat luna trecută, ieri am avut prima ședință in comisia economică pentru dezbaterea bugetului pe anul 2021.

Din păcate, pentru sport, avem o sumă nu mică, foarte mică…100.000 RON. Dacă în campanie, domnul primar a promis că o să susțină sportul, sper pe ultima sută de metri să schimbe ceva și sportul să primească ce merită, SUSȚINERE MAI BUNĂ. Dacă facem o comparație cu municipiul Cluj, pe care domnul Turc la dat exemplu pozitiv de multe ori, acolo sportul beneficiază de o susținere corectă, cu suma de 11.000.000 RON”, spune Ionel Burduhos.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version