10 motive pentru care Guvernul Dragnea-Dăncilă trebuie demis. Mai devreme sau mai târziu.

Must Read

Starea de alertă a fost prelungită dar mai multe restricții au fost eliminate. Anunțul a fost făcut de Raed Arafat

Guvernul a decis, printr-o hotărâre, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile pe întreg teritoriul României începând...

TENIS DE MASĂ: Trei medalii din care una de aur câștigate de sportivii bistrițeni la naționalele de la Câmpulung

Campionatul Național Individual juniori II a avut loc între 7 și 9 mai la Câmpulung, sportivii de la CSM...

Am votat astăzi moțiunea de cenzură deoarece sunt convins că rămânerea în funcție a Guvernului Dăncilă este o adevărată insultă la adresa inteligenței și bunului-simț al românilor. Iată 10 motive pentru care consider că e urgent ca acest guvern să plece acasă și să lase în loc un guvern al românilor, care să lucreze pentru țară, și nu pentru un grup restrâns de infractori:

 

 1. Guvernul Dăncilă poate fi numit, pe bună dreptate, guvernul scumpirilor! România are cea mai mare inflaţie din Uniunea Europeană – 5,4%, ceea ce a adus scumpiri la produsele de larg consum, dar și la facturile la energie electrică, la gaze naturale și la alte utilități.
 2. Peste 6,5 milioane de români sunt afectaţi de creşterea incontrolabilă a ROBOR-ului.
 3. Peste 30% din salariaţii din mediul privat (adică peste 1,3 milioane de români) au salariile scăzute ca urmare a “revoluţiei fiscale”.
 4. Medicii contiună să plece în străinătate deoarece mulți dintre aceștia s-au trezit cu salarii mai mici în mandatul de prim-ministru al doamnei Dăncilă.
 5. Pacienții continuă să moară cu zile în spitale, stocurile de vaccinuri sunt în continuare insuficiente, iar dotările din majoritatea unităților sanitare pun medicii în imposibilitatea de a-și face meseria.
 6. Guvernul a blocat alocarea de fonduri către școli și a politizat sistemul de educație.
 7. După ce în anul 2017 Guvernul a făcut peste 260 de modificări ale Codului fiscal, anul acesta, numai în primele 3 luni au mai fost operate încă 120 de modificări!
 8. Guvernul Dăncilă înseamnă 0 km de autostradă.
 9. Neaplicând legea care prevedea creșterea pensiilor cu 10% de la 1 ianuarie 2018, guvernul a furat pensia românilor pe 6 luni.
 10. Prim-ministrul și actuala putere PSD-ALDE au amputat legile justiției și codurile penale pentru a-l salva pe Liviu Dragnea de cele două condamnări penale pe care le are la activ.

Dacă actuala putere va merge până la capăt cu planul de îngenunchere a justiției, am convingerea că oamenii cărora le pasă de țară și de viitorul copiilor lor, cei care trăiesc în România reală, vor schimba orice guvern care calcă în picioare valorile lor. Plecarea Guvernului Dragnea-Dăncilă este o urgență națională. Mai devreme sau mai târziu!

 

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

 1. Al 11- lea motiv este ca aceasta madam prim ministru si inca vreo doi ca si Andrusca saracul de el, sunt cu mult mai prosti ca mine. Batar eu inteleg ce citesc si graiesc si inteleg limba romana. Si atunci ma intreb ? Cum mama zmaului sa astept o viata mai buna de la estia pomeniti. Imi vine sa rad, nu sa sper .

Comments are closed.

- Advertisement -

Latest News

Starea de alertă a fost prelungită dar mai multe restricții au fost eliminate. Anunțul a fost făcut de Raed Arafat

Guvernul a decis, printr-o hotărâre, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile pe întreg teritoriul României începând din data de 13 mai...

TENIS DE MASĂ: Trei medalii din care una de aur câștigate de sportivii bistrițeni la naționalele de la Câmpulung

Campionatul Național Individual juniori II a avut loc între 7 și 9 mai la Câmpulung, sportivii de la CSM Bistrița reușind să ocupe locuri...

În cazul depozitelor ilegale de deșeuri: Primăriile din  Monor și Dumitrița  amendate cu 5, respectiv 15.000 de lei. Subprefectul Decsei Attila: ”Doar cu amenzi...

Comisia pentru verificarea stării de salubritate a localităților, cursurile de apă și a căilor de comunicații din județul Bistrița-Năsăud s-a întrunit astăzi în sala...

Valul 3 aproape de final: 7 cazuri noi. Rata de incidență în Bistrița e de 0,91 și în județ de 0,82. Peste 74.000 de...

Valul 3 al epidemiei de Covid 19 pare să se apropie de final. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -