ZILELE FESTIVE ALE COMUNEI TELCIU: un eveniment de succes, plin de lumină și culoare

ZILELE FESTIVE ALE COMUNEI TELCIU: un eveniment de succes, plin de lumină și culoare


Mii de telceni s-au perindat sâmbătă și duminică în zona sălii de sport a comunei Telciu, acolo unde a fost instalată scena pe care au evoluat invitații la Zilele acestei mari comune de pe valea Sălăuței.

Prima seară a sărbătorii a fost dedicată muzicii pop și ușoare. Cu siguranță, recitalul serii a aparținut Cristinei Vlașin, cantautoare, telceancă prin căsătoria cu poetul Gelu Vlașin și câștigătoare a etapei regionale a Vocii Spaniei. De asemenea, pe scenă au urcat și consacrata formație Hara, dar și 7 Pași sau Mira.

Finalul primei seri de distracție a aparținut unui spectaculos joc de lasere.

Cea de-a unsprezecea ediție a sărbătorilor comunei Telciu a continuat ieri. Spectacolul a debutat la ora 16.00, pe scena amenajată lângă sala de sport evoluând  Fanfara din Telciu şi ansamblurile folclorice „Plaiuri Mureşene” din Târgu Mureş, „Cununa Someşană” din Maieru, „Olșava” din Uhersky Brod (Cehia) şi „Zelenika” din Omurtag (Bulgaria).Au cântat pentru un public numeros solistele Mirela Petruș, Ioana Pricop şi Mina Buga.

Ca în fiecare an, primarul Sever Mureșan a ținut să felicite cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie: „Din partea mea, a Primăriei și a Consiliului Local, vă mulţumim că existaţi și că sunteţi adevărate modele pentru copiii de astăzi. Să vă dea Dumnezeu sănătate și viaţă lungă și să ne vedem și peste mulţi ani de acum înainte”.

Așa cum era de așteptat, pe scenă a urcat și președintele Radu Moldovan, vicepreședintele Ioan Țintean, subprefectul Ciprian Ceclan.

Trebuie recunoscut faptul că dincolo de spectacolele de înaltă ținută ale celor de la „Plaiuri Mureşene” din Târgu Mureş, „Cununa Someşană” din Maieru, bine completate de de tradiționala Fanfară din Telciu, o evoluție excelentă au avut bulgarii de la „Zelenika” din Omurtag și, mai ales, a cehii din Uhersky Brod, reuniţi sub titulatura „Olșava”.

 

”Această sărbătoare este expresia recunoştinţei noastre, a Primăriei Telciu şi a Consiliului Local, faţă de concetăţenii noştri, care ne sunt mereu aproape. Am încercat să facem totul cât mai atractiv şi mă bucur că au venit la sărbătoarea noastră şi oameni de pe întreaga Vale a Sălăuţei și nu numai. E o sărbătoare de suflet, la care ţinem mult”, a conchis primarul Sever Mureșan.

Categoria: EVENIMENT