Zid în jurul lui DRAGNEA: Doina Pană îi cere lui Mihai Chirică să plece din conducerea PSD

Zid în jurul lui DRAGNEA: Doina Pană îi cere lui Mihai Chirică să plece din conducerea PSD

Ultimele “ieşiri” din decorul clasic al PSD ale lui MIhai Chirică, primar de Iaşi, vicepreşedinte al PSD, cel care a adus critici severe lui Liviu Dragnea, încep să aibă efect, liderii social-democraţi făcînd zid în jurul lui Dragnea.

După liderul de la Olt, a venit rândul Doinei Pană, vicepreşedinte al PSD să îi ceară lui Chirică să demisioneze din funcţiile de conducere pe care le deţine în PSD. Ea a spus că dacă Mihai Chirică nu s emai regăseşte în conducerea partidului, atunci să plece.

CE A SPUS MIHAI CHIRICĂ: Cu siguranță trebuie să se întâmple lucruri profunde, să așeze PSD în contextul zilelor de astăzi”, a precizat el.

Dacă aș fi fost mulțumit , nu aș fi zis lucrurile astea. E nevoie de un alt leadership. A fost un lider de partid bun, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbare de atitudine. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă”, a adăugat Chirica.

Vorbind despre propunerea lui Sevil Shhaideh în funcția de prim-ministru, refuzată de Klaus Iohannis, Mihai Chirica a spus că Liviu Dragnea a primit un vot în alb, însă a spus că au fost momente imprevizibile. „Generalul nu trebuie să fie imprevizibil, a creat un val de nemulțumire”, a precizat el.

Mihai Chirica a mai spus că el nu este singurul nemulțumit de Liviu Dragnea și că Liviu Dragnea are acest cec în alb „până când nu pune PSD în pericol”.

Categoria: Politica