Ziaristul Liviu Alexa este noul președinte interimar al PSD Cluj

Ziaristul Liviu Alexa este noul președinte interimar al PSD Cluj

Liderii PSD s-au întâlnit, miercuri seara, într-o ședință a Comitetului Executiv, unde au luat o serie de decizii, atât pentru viitorul partidului, cât și pentru al Guvernului.

Primul ”greu” care a picat în ghilotina votului este deputatul Horia Nasra, cel care conducea, cu mandat interimar, PSD Cluj. Colegii de partid ”l-au executat” și au decis schimbarea lui din funcție. Locul lui Nasra, conform informațiilor STIRIPESURSE.RO, va fi luat de ziaristul Liviu Alexa, care deţine, printre altele, postul de televiziune NCN şi site-ul „Ziar de Cluj” și alte publicații.

„Doamna preşedinte Viorica Dăncilă arată prin numirea mea că PSD este un partid viu, dornic să se reformeze şi să se îndrepe către tineri. Pe mine m-a convins un singur lucru, care e şi cel mai important. Atunci când doamna Dăncilă m-a chemat să îmi facă propunerea, mi-a spus ‘Liviu, ai o singură misiune imedată, sa ştergi toate blaturile şi înţelegerile transpartinice ale PSD-ului la Cluj, tot ce a împiedicat acest partid să respire’”, a explicat noul preşedinte al PSD Cluj circumstanţele în care a avut loc numirea sa la şefia organizaţiei judeţene.

„Nu am venit aici să preiau o organizaţie ce străluceşte, ci una care are rezultate dezastruoase. Vreau să creez o echipă care să muncească şi să crească la Cluj, lucru care nu s-a mai întâmplat de 15 ani”, a declarat Alexa pentru https://ziuadecj.realitatea.net/

 

Categoria: Politica

Comentarii

 1. Balan Marius-ecologist PV
  Balan Marius-ecologist PV 20 septembrie, 2019, 09:46

  O mare dezamagire pt. mine ca si cititor al stirilor transmise de bistriteanul nostru. Constat ca mi-am pierdut vremea cu ele. Dupa ce baiatul din imagine, l-a facut de cateva ori cu ou si otet pe Cretu si RADU Moldovan de la noi, acuma desface capacul cu miere expirata de la pesedeu si hopaa da fuga la el.

  Raspunde
 2. Paul
  Paul 19 septembrie, 2019, 15:32

  In primul rând bistriteanul Liviu Alexa a fost ales si nu numit, cu unanimitate de voturi, președinte interimar al PSD Cluj, de către Comitetul Executiv Național al PSD. In al doilea rând Liviu Alexa este un personaj atipic pentru PSD si nu pentru faptul ca in 2016, era preşedintele Partidului Mişcarea Liberală Cluj şi candidatul partidului pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Liviu Alexa nu este un om de stânga. El este mai degrabă un om cu principii si convingeri bine conturate de la care nu nu deviază . In urmă cu câtiva ani, mai exact prin 2012, după primul mandat al PSD-istului Cretu la primăria Bistrita , Liviu Alexa scria următoarele: „Bistriţa mea natală nu poate ecloza din ouăle de struţ ale unui tembel, care a împânzit oraşul cu arătari groteşti, ci din dorinţa bistriţenilor de a nu mai fi consideraţi oile de manevră ale unor politicieni, care cred ca Bistriţa înseamnă numai sensuri giratorii şi tăieri de panglici”:

  vezi: http://arhiva.bistriteanu.ro/2018/bistrita-strutul-cu-capul-in-nisip-ce-nu-vede-viitorul-1338368485680.html

  Raspunde
 3. simi
  simi 19 septembrie, 2019, 12:19

  Mai trebuie văzut !

  Raspunde

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *