Zeci de bistrițeni au fost prezenți astăzi la mitingul uriaș al PNL din București

Zeci de bistrițeni au fost prezenți astăzi la mitingul uriaș al PNL din București


Peste 5o de liberali bistrițeni au fost prezenți astăzi  la prezentarea candidaţiilor la alegerile europarlamentare de pe 26 mai, în cadrul unui miting organizat în Piaţa Victoriei din Bucureşti. La eveniment a participat şi preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a fost prezent şi la mitingul PNL de la Iaşi, din 11 mai.

Aflat și el la București, alături de Stelian Dolha, Samuel Coman, Diana Morar, primarul Pavelea Anchidim, viceprimarul Năsăudului, Dorin Vlașin, lideri locali ai PNL, președintele Ioan Turc a transmis următorul mesaj: ” Astăzi, în Piața Victoriei din București, zeci de mii de oameni și-au afirmat hotărârea de a trăi intr-o țară europeană, demnă, justă și prosperă. PNL este singura forță politică capabilă să determine decizii europene majore în favoarea românilor. Le mulțumesc sutelor de bistriţeni care s-au alăturat luptei pentru o Românie mai bună. Sunt colegii mei și sunt mândru de ei”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că la împlinirea a 30 de ani de la Revoluţie misiunea partidului este de a aduce ţara românilor liberi.

„Anul acesta se împlinesc 30 de ani de când am ieşit în stradă cu curaj înfruntând forţele de represiune ale regimului comunist. Revoluţia nu s-a terminat. În anul acesta, la 30 de ani de la Revoluţie, avem misiunea sfântă să finalizăm Revoluţia şi să aducem România românilor liberi, cinstiţi, oamenilor muncitori, oamenilor corecţi, oamenilor care îşi iubesc ţara, care vor ridicarea acestei ţări. Chem alături de noi toţi românii de bună credinţă să creadă în PNL, în şansa pe care o au de a aduce România în primul rând”, a spus Ludovic Orban, la mitingul electoral al PNL din Piaţa Victoriei.

De asemenea, preşedintele liberal i-a îndemnat pe cei prezenţi să voteze „Da” la referendum pentru „o Românie cinstită”.

La acţiunea electorală al PNL de la Bucureşti s-au aflat pe scenă lideri ai PNL, printre care preşedintele Ludovic Orban, secretarul general Robert Sighiartău, liderul deputaţilor Raluca Turcan, al senatorilor – Florin Cîţu, primarii Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Emil Boc. De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a susţinut un discurs.

Participanţii au afişat steaguri tricolore şi ale UE, precum şi însemnele partidului. Cu ocazia evenimentului, PNL a lansat şi noul imn al partidului.

Categoria: EURO 2019