Zece primari din judeţ promovează România împreună cu o îndrăgită artistă

Zece primari din judeţ promovează România împreună cu o îndrăgită artistă

Originară din judeţul Bistriţa-Năsăud, din Urmeniş, Ionela Moruţan este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale generaţiei sale. Nu a uitat nicio clipă de meleagurile natale pe care le poartă atât în cântec (Sunt fată din Urmeniş), dar le promovează şi în videoclipurile ei.
În avanpremiera Centenarului Marii Uniri şi a Zilei Naţionale a României, Ionela Moruţan lucrează la videoclipul cântecului „Românie, colţ de rai”. Filmările au avut loc zilele acestea în mirificul peisaj de la Lunca Ilvei, la interferenţa dintre Valea Ilvelor şi Valea Bârgăului. În videoclip apar zece primari: Vasile Şut – Tiha Bârgăului, Doru Crişan – Prundu Bârgăului, Flaviu Lupşan – Lunca Ilvei, Alexandru Anca – Ilva Mare, Valer Avram – Măgura Ilvei, Ioan Scridonesi – Poiana Ilvei, Ioan Pop – Leşu, Aurel Horea – Ilva Mică, Grigore Ţiolan – Feldru şi Ioan Szabo din Şanţ, nouă perechi de ţărani ce au peste 50 de ani de căsnicie, modele pentru comunităţile din care vin, precum şi oameni ai locului care au îmbrăcat costume populare din toate zonele ţării

. Astfel, cu sprijinul primarului din Lunca Ilvei, Flaviu Lupşan, au fost prezenţi la filmări aproape 100 de oameni. „Întotdeauna am purtat în suflet şi în cântec zona Bistriţei pe care nu am uitat-o niciodată. Aici am întâlnit, pe lângă portul deosebit, oameni jucăuşi, cu drag şi dor pentru meleagurile natale. Mă bucur că am reuşit să realizez acest proiect care sper că va bucura sufletele telespectatorilor din întreaga ţară şi împreună vom spune că suntem mândri că suntem români”, ne-a declarat Ionela Moruţan.

Categoria: EVENIMENT