Viorel Cataramă la Bistrița: Discurs radical, conservator , anti-monopol și anti-socialist. Președintele interimar al Dreptei Liberale Bistrița-Năsăud este omul de afaceri Olimpiu Nistor

Viorel Cataramă  la Bistrița:  Discurs radical, conservator , anti-monopol și anti-socialist. Președintele interimar al Dreptei Liberale Bistrița-Năsăud este omul de afaceri Olimpiu Nistor

Lider al noii Drepte Liberale, omul de afaceri Viorel Cataramă a ajuns și la Bistrița în turneul său național în care își prezintă noua sa formațiune politică, Dreapta Liberală. Pe modelul preşedintelui SUA, Donald Trump, omul de afaceri Viorel Cataramă a prezentat programul acestei noi formațiuni politice, unul  oarecum extremist, dar cu siguranță radical, date fiind măsurile economice dure pe care partidul  le-ar putea aplica cu el preşedinte şi ajuns la guvernare.

Viorel Cataramă: PSD, PNL, USR și Plusul lui Cioloș nu au nicio treabă cu dreapta, toate și toți liderii lor politici sunt socialiști

Viorel Cataramă: PSD, PNL, USR și Plusul lui Cioloș nu au nicio treabă cu dreapta, toate și toți liderii lor politici sunt socialiști

Publicată de PRO BN TV pe Sâmbătă, 13 aprilie 2019

Astfel, din start, Cataramă a precizat că Dreapta Liberală nu își propune absolut deloc să fie nici populară, nici populistă. Liderul Dreptei Liberale a precizat că una din primele măsuri pe care le-ar lua după luarea puterii, fac referire la bugetari- Eliminarea privilegiilor ”aristocratiei bugetare”: disponibilizarea a cel puțin 25% dintre angajatii din sectorul public (în ordinea descrescatoare a salariilor) și înghețarea cresterilor salariale in acest sector:  “Vreau să fie foarte clar, noi vom susține interesele sectorului privat și vom elimina discriminările la care acesta este supus. Nu este posibil, cum avem acum, să existe la nivel de stat salarii mai mari decât în sectorul privat. Nicăieri în lume nu se întâmplă așa”, a declarat Viorel Cataramă, președintele formațiunii Dreapta Liberală.

 

“Statul nu dă faliment niciodată și atunci postul tău e asigurat pănă la adânci-bătrânețe. Dar când lucrezi în sectorul privat, aici primejdiile sunt mai mari, te paște falimentul, te paște o politică socialistă de discriminare a politicii românești și a exporturilor. Și atunci, în momentul în care îți asumi un risc mai mare, trebuie să ai și un salariu mai mare. Cine vrea să lucreze în sectorul public trebuie să accepte că are salarii în nicun caz mai mari decât în sectorul privat, nu cum se întâmplă astăzi în România”, a adăugat  Cataramă.

De asemenea, Viorel Cataramă a mai precizat că, vrea anularea alocării de bani publici pentru partidele politice parlamentare. “Din banii celor care muncim în Sectorul Privat sunt plătiți o armată de politicieni a căror preocupare este cum să ne stoarcă mai bine cu taxe și impozite”, a declarat Viorel Cataramă, președintele formațiunii Dreapta Liberală.

Acesta a adăugat că formațiunea pe care a fondat-o, Dreapta Liberală, “trăiește din contribuțiile și prin implicarea membrilor și simpatizanților. Nu avem nevoie de bani luați cu japca de la români pentru a activa.”

 

Dreapta Liberală susține alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

“La alegerile într-un singur tur, primarii în funcție au sunt de departe avantajați, pentru că sunt sprijiniți de Aristocrația Bugetară din subordine”, a declarat Viorel Cataramă, președintele Dreapta Liberală.
“Practic, aceștia nu trebuie decât să le promită hoardelor de angajați din subordine că îi vor menține în funcții pentru a-și păstra mandatul. Este total incorect, de aceea alegerile în două tururi sunt necesare”, a mai spus acesta.

 

Precizăm că:

 

La nivelul județului  Bistrița-Năsăud, Dreapta Liberală are un președinte interimar, omul de afaceri Olimpiu Nistor, în conducere fiind și Claudiu Dura.

 

Reamintim că, în momentul în care, Viorel Cataramă, a candidat la șefia Partidului Național Liberal, moțiunea sa a fost susținută de Ioan Oltean și Dorin Dobra.

 

 

Categoria: Politica