Violențele interlopilor și brutalitatea jandarmilor din Piața Victoriei, sub lupa politicienilor bistrițeni. Replici dure între Doina Pană și Cristina Iurișniți.

Violențele interlopilor și brutalitatea jandarmilor din Piața Victoriei, sub lupa politicienilor bistrițeni. Replici dure între Doina Pană și Cristina Iurișniți.


Clasa politică bistrițeană a reacționat, sigur, în felul ei, la noaptea de 10 august, moment la care războiul român-român a atins pragul maxim al dezbinării, ura devenind obiectul ”comerțului” dintre jandarmi și protestatari. Primele reacții vin din partea Doinei Pană, PSD, Cristina Iurișniți, USR dar și din partea PNL, mai precis a prim-vicepreședintelui Stelian Dolha. Trebuie precizat faptul că declarația politică a deputatului PSD, Doina Pană, a fost dur criticată de Cristina Iurișniți.

Doamna Pană a atins culmea absurdului și ipocriziei pesediste!

Cum vă permiteți să denaturați adevărul celor ? de mii de protestatari?!
Cum puteți inventa lucruri care jignesc o națiune întreagă, pentru fiecare cetățean român , nu-i așa, reprezintă România pe planeta asta!
Vă invit sa citiți presă de calitate că sa înțelegeți mai bine că a fost Diaspora prezentă în stradă, și nu” HULIGANII violenți „de care vorbiți, alături de oamenii independenți, neînregimentați și nemanipulați din țară.
Redau mai jos comentariile incredibile și delirante ale deputatei ex-ministru care de la ordonanța 13 încoace nu înțelege de ce protestează oamenii!

” Ce-am citit astăzi că s-a întâmplat la miting m-a siderat și m-a convins că acolo N-A FOST DIASPORA. Au fost huligani violenți cu dotare paramilitară din categoria #rezist care au încercat să ocupe clădirea Guvernului, au insultat jandarmii, au aruncat asupra lor cu URINĂ, FECALE, pietre și bucăți de asfalt. Au avut temă clară să răstoarne prin forță Guvernul, indiferent de preț, chiar cu prețul vieții unei femei jandarm care se zbate acum între viață și moarte! ”
Care dotare paramilitară doamna Pană?? Nu aveți niciun indiciu sau argument că să susțineți o așa invenție demnă de Televiziunile de casă pesediste! Aveți o imaginație debordantă și delirantă! Jigniți oameni care au DREPTUL să protesteze, dreptul la libera exprimare! Ei erau victimele și în niciun caz agresorii.
O țară întreagă a văzut gaze lacrimogene, tunuri cu apă, oameni bătuți și fugăriți, au fost oameni internați în spital…
Vă invit sa citiți cel puțin din 3 surse diferite, să vorbiți cu oameni din Diaspora, care vă pot informa corect, cum e Ciprian Mihali care a venit din Belgia și a participat la proteste!
Să vă spună el , ” huliganul violent” despre dotarea paramilitară și despre cum au fost agresate soția și fiica lui de jandarmii care potrivit legii au datoria să apere și să protejeze cetățenii pașnici!

 

Categoria: Politica