VIDEO: Vezi cum va arăta centura ocolitoare a oraşului Beclean

VIDEO: Vezi cum va arăta centura ocolitoare a oraşului Beclean

Primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan a postat ,astăzi, pe pagina sa de socializare un fimuleţ în care este prezentat traseul viitoarei variante ocolitoare a urbei de pe malurile Someşului Mare.

Nicolae Moldovan: Așa arată drumul de ocolire al orașului Beclean, văzut în varianta 3D. Se poate observa viaductul ce ar permite devierea traficului pe deasupra Someșului, făcându-se astfel legătura între DN17 și DN17C. Vom încerca să găsim cele mai bune metode de finanțare, însă ca administrație locală e nevoie să ne asumăm acest proiect întrucât reprezintă o necesitate la ora actuală. Cea mai mare bucurie va fi atunci când vom putea da în folosință acest proiect. Cu încredere!

 

Propunere de varianta de ocolire a Becleanului

Așa arată drumul de ocolire al orașului Beclean, văzut în varianta 3D. Se poate observa viaductul ce ar permite devierea traficului pe deasupra Someșului, făcându-se astfel legătura între DN17 și DN17C. Vom încerca să găsim cele mai bune metode de finanțare, însă ca administrație locală e nevoie să ne asumăm acest proiect întrucât reprezintă o necesitate la ora actuală. Cea mai mare bucurie va fi atunci când vom putea da în folosință acest proiect. Cu încredere!

Publicată de Nicolae Moldovan pe Vineri, 9 Noiembrie 2018

Categoria: EVENIMENT