joi, februarie 27, 2020
2.9 C
Bistrița
More

  VIDEO- Primarul Nicolae Moldovan: Varianta de ocolire a orașului Beclean a primit cele mai importante avize! Vezi când ar putea începe lucrările

  Must Read

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL


  Primarul orașului Beclean a confirmat faptul că, varianta ocolitoare a orașului Beclean a primit toate avizele necesare: ” Din acest moment, mai trebuie făcute doar demersurile de licitație pentru a selecta constructorul acestei lucrări.

  Nicolae Moldovan a recunoscut faptul că, nu a fost deloc simplu, mai ales în ceea ce privește demersurile făcute pentru avizul de mediu, cât mai ales expropierile, în acest moment întregul culoar pe care se va construi varianta ocolitoare este în proprietatea primăriei, a statului român.

  ”Nu a fost deloc simplu. Pentru avizul de mediu sunt foarte multe condiționalități și alte avize, așa că a fost nevoie de 5 luni să rezolvăm și problema asta, aici fiind și Situl Natura Someșul Mare. De asemenea, o muncă uriașă a fost în jurul terenurilor, pentru a putea primi finanțare europeană și a construi fiind nevoie ca tot acel culoar de drum să aibă un singur proprietar: orașul Beclean, adică a fost nevoie de expropieri”, a mai precizat Nicolae Moldovan.

  Potrivit primarului Moldovan, varianta ocolitoare are deja toate avizele necesare: ” Acum e nevoie ca tronsonul nostru să fie primul la rând în construirea drumului expres Cluj-Napoca-Bistrița. Sunt sigur că pe Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM)  se vor găsi soluții pentru materializarea proiectului”.

  https://www.facebook.com/probntv/videos/178229843271157/

  - Advertisement -

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  - Advertisement -

  Latest News

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce privește desemnarea lui Florin Cîțu...

  În drum spre anticipate: Florin Cîțu a fost desemnat premier de președintele Klaus Iohannis

  Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, miercuri seară, după consultările cu partidele, pe cine a desemnat să formeze noul guvern.

  Încă 4 pacienți internați la SJU Bistrița au fost diagnosticați cu gripă de tip A

  Patru pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost diagnosticați cu gripă. Informașia este confirmată de purtătorul de cuvânt al...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -