VIDEO: Liberalul Dorin Vlașin ar putea candida la alegerile locale din 2020 la primăria Năsăud

VIDEO: Liberalul Dorin Vlașin ar putea candida la alegerile locale din 2020 la primăria Năsăud

Până atunci însă, liderul liberalilor năsăudeni susține că PNL va obține scor electoral bun în urma votului pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Dorin Vlașin:  „Vin de la Năsăud doar cu gânduri bune. La Năsăud, de doi ani de zile de când am preluat organizaţia lucrurile merg cu mult înspre bine. Suntem încrezători în scorul pe care Partidul Naţional Liberal îl va scoate în alegerile din 26 mai şi la Năsăud, şi la nivel judeţean, şi la nivel naţional, şi în diaspora bineînţeles. Fac un apel către cei de vârstă cu mine, către generaţia tânără de a se implica în politică, prin asta şi în administraţie, pentru că avem nevoie de forţe noi. Avem ca şi exemplu cei 30 de ani de la Revoluţie încoace şi sper ca din ce am trecut în cei 30 de ani să învăţăm ceva şi să nu se repete această istorie”, a declarat Vlaşin.

Primul contracandidat al primarului de la Năsăud, Mircea Romocea: Liberalul Dorin Vlașin, viceprimar

Primul contracandidat al primarului de la Năsăud, Mircea Romocea: Liberalul Dorin Vlașin, viceprimarPreşedintele PNL Năsăud, viceprimarul Dorin Vlaşin, s-a arătat încrezător că scorul electoral pe care îl vor obţine liberalii la alegerile europarlamentare din 26 mai va fi unul bun, în proximitatea lui 30%, acesta făcând un apel către generaţia tânără de a se implica în politică şi implicit în administraţie.

Publicată de PRO BN TV pe Duminică, 7 aprilie 2019

Cu toate acestea, viceprimarul Dorin Vlașin  s-a ferit să facă un pronostic electoral pentru scorul PNL de la Năsăud, targetul fiind identic  cu cel al organizaţiei judeţene, „adică undeva la 30%”.

Întrebat dacă ia în calcul o candidatură pentru iunie 2020 la fotoliul de primar al orașului Năsăud, Dorin Vlașin nu a negat, dar nici nu a confirmat acest lucru, știută fiind cutuma liberal care spune că președintele unei organizații comunale, orășenești sau municipal este, practic, candidatul la primăria respectivă.

 

Categoria: Politica