VIDEO: Ionuț Simionca sare la beregata PSD-ALDE: Actuala putere vrea să acopere scandalul pestei porcine

VIDEO: Ionuț Simionca sare la beregata PSD-ALDE: Actuala putere vrea să acopere scandalul pestei porcine

Membru al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, liderul PMP BN, Ionuț Simionca a atacat în termini duri faptul că majoritatea PSD-ALDE a respins cererea opoziției care dorea înființarea unei comisii de anchetă în ceea ce privește pesta porcină africană.

Ionuț Simionca: ” Actuala putere vrea să bage sub preș toate detaliile legate de răspândirea pestei porcine africane în România. Cererea noastră de constituire a unei Comisii Parlamentare de anchetă a modului în care a fost gestionată criza pestei porcine africane a fost respinsă de deputații PSD-ALDE. Este clar că Guvernul Dăncilă, care poartă toată responsabilitatea gestionării acestei crize, are ceva de ascuns. Dacă Dragnea, Dăncilă și Daea fug de răspundere în Parlament, aceștia vor trebui să dea socoteală, în cele din urmă, în fața românilor cărora le mor porcii în coteț, pentru cea mai mare catastrofă care s-a abătut asupra agriculturii României după cel de-al Doilea Război Mondial”.

Actuala putere vrea să bage sub preș toate detaliile legate de răspândirea pestei porcine africane în România. Cererea noastră de constituire a unei Comisii Parlamentare de anchetă a modului în care a fost gestionată criza pestei porcine africane a fost respinsă de deputații PSD-ALDE. Este clar că Guvernul Dăncilă, care poartă toată responsabilitatea gestionării acestei crize, are ceva de ascuns. Dacă Dragnea, Dăncilă și Daea fug de răspundere în Parlament, aceștia vor trebui să dea socoteală, în cele din urmă, în fața românilor cărora le mor porcii în coteț, pentru cea mai mare catastrofă care s-a abătut asupra agriculturii României după cel de-al Doilea Război Mondial.

Publicată de Ionut Simionca pe Miercuri, 5 Septembrie 2018

Categoria: Politica