VIDEO: Ionuț Simionca a votat pentru plecarea Guvenului Dăncilă

VIDEO: Ionuț Simionca a votat pentru plecarea Guvenului Dăncilă

Așa cum era de așteptat, președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca a votat pentru demiterea Guvernului Dăncilă: ” Am votat astăzi pentru demiterea Guvernului Dăncilă, un guvern care a demonstrat zilnic cât este de incompetent și cât de departe sunt acțiunile sale de ceea ce vor românii.
Pesediștii nu au învățat nimic din ceea le li s-a întâmplat la alegerile din 26 mai. Au schimbat stăpânul, dar mentalitatea a rămas aceeași: aruncă în stânga și-n dreapta cu funcții și bani din bugetul statului, arătând un dispreț total față de români.
La fel ca și colegii mei din PMP, am votat cu bilele la vedere pentru o Românie mai bună, pentru o guvernare care să țină cont de ceea ce vor românii.

✔ Am votat astăzi pentru demiterea Guvernului Dăncilă, un guvern care a demonstrat zilnic cât este de incompetent și cât de departe sunt acțiunile sale de ceea ce vor românii.✖ Pesediștii nu au învățat nimic din ceea le li s-a întâmplat la alegerile din 26 mai. Au schimbat stăpânul, dar mentalitatea a rămas aceeași: aruncă în stânga și-n dreapta cu funcții și bani din bugetul statului, arătând un dispreț total față de români.✔ La fel ca și colegii mei din PMP, am votat cu bilele la vedere pentru o Românie mai bună, pentru o guvernare care să țină cont de ceea ce vor românii.

Publicată de Ionut Simionca pe Marţi, 18 iunie 2019

Categoria: Politica