VIDEO: Horaţiu Paşca, antrenor Gloria 2018 BN: De ce ne-am temut mai tare nu am scăpat. Nu am reușit să ne echilibram după deplasarea de la Galați.

VIDEO: Horaţiu Paşca, antrenor Gloria 2018 BN: De ce ne-am temut mai tare nu am scăpat. Nu am reușit să ne echilibram după deplasarea de la Galați.

Înfrângerea suferită în faţa Brăilei, scor 22-26, l-a pus pe gânduri pe antrenorul princial al Gloriei 2018 BN, Horaţiu Paşca. El a apreciat că nu scapi niciodată de ceea ce te temi. Paşca a promis că Gloria îşi va reveni şi va juca în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, cel mai bun handbal posibil:  ”Din păcate de ce ne-am temut mai tare nu am scăpat. Nu am reușit să ne echilibram după deplasarea de la Galați. Trebuie să ne digerăm repede frustrările și să o luăm de la capăt. Avem o săptămână la dispoziție să pregătim meciul cu Vâlcea. Vă promit că vom merge să jucăm cel mai bun handbal de care suntem noi în stare la momentul acesta. ”

HORAȚIU PAȘCA

Horatiu Pasca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN: ”Din păcate de ce ne-am temut mai tare nu am scăpat. Nu am reușit să ne echilibram după deplasarea de la Galați. Trebuie să ne digerăm repede frustrările și să o luăm de la capăt. Avem o săptămână la dispoziție să pregătim meciul cu Vâlcea. Vă promit că vom merge să jucăm cel mai bun handbal de care suntem noi în stare la momentul acesta. ”#Handbal #CSGloria2018BN #LigaFlorilor #FRH #HoratiuPasca

Publicată de CS Gloria 2018 pe Duminică, 13 ianuarie 2019

Categoria: Sport