VIDEO: Gabi Balint se gândește tot mai mult la iarba verde de acasă: ” M-aș bucura să revină Gloria Bistrița măcar în Divizia a II-a”

VIDEO: Gabi Balint se gândește tot mai mult la iarba verde de acasă: ” M-aș bucura să revină Gloria Bistrița măcar în Divizia a II-a”

Internaționalul Gabi Balint nu a ratat deschiderea pârtiei ”Cocoșul” , el recunoscând faptul că schiază doar o dată pe an: ” Am venit să schiez și vă spun că pârtia e chiar frumoasă. Să văd cum e zăpadă, mai ales că eu nu sunt profesionist, mai ales că dacă schiez foarte mult mi se umflă genunchii afectați de eforturile mari din timpul activității fotbalistice”, a spus Balint.

El a ținut să vorbească și de faptul că își dorește foarte mult să se reîntoarcă acasă: . Sunt de o lună acasă. Toată lumea mă întreabă „Ce faceţi pe aici?”. Aici e acasă la mine. Încet-încet mă mut, mă retrag. Voi veni acasă, cu toată valiza”.

Fără planuri sportive, deocamdată, Gabi Balint susține că se gândește destul de mult la soarta tristă a Gloriei Bistrița, dorința sa fiind una cât se poate de rezonabilă: ”M-aş bucura ca Gloria să revină unde a fost, măcar în divizia a II-a. Merită. E nevoie de timp dar și altele, e greu să revii într-o ligă superioară”, a explicat Balint.

În ceea ce privește Steaua București, Balint spune că instalarea lui Teja la cârma echipei finanțate de Gigi Becali, este una de bun augur: ” Îl știu pe Teja, e băiat bun, doar că acolo toți merg cu gânduri mari, după care se dezumflă, aşa a fost până acum. Eu sper, eu îl simpatizez mult şi este un băiat priceput, un băiat care eu cred că are viitor. Însă să nu fie un obstacol acum pentru el, pentru că îi va fi greu să antreneze. Dacă nu are rezultate din prima, îi va fi greu”, a spus Balint.

 

Întrebat dacă Steaua are șanse să câștige campionatul LIgii I, Gabi Balint spune că Steaua pleacă cu a doua șansă: ” Campionatul nu ştiu dacă îl mai câştigă.  Dacă Gigi Becali are încredere, atunci să îl lase să lucreze, că dacă îl lasă să lucreze va avea şanse mai mari să câştige campionatul (…) CFR este bine, nu mă aşteptam, mă aşteptam să aibă o cădere, dar uite că, până la urmă, şi-a revenit şi e foarte bine, are şanse mari. Eu cred că ei au prima şansă la titlu pe anul acesta”, a conchis Balint.

 

 

 

Categoria: EVENIMENT