VIDEO: Bistrița are Questo! Aplicația care te scoate din casă și te îndeamnă să descoperi comorile asunse în #LadaCuZestre a Bistriței.

VIDEO: Bistrița are Questo! Aplicația care te scoate din casă și te îndeamnă să descoperi comorile asunse în #LadaCuZestre a Bistriței.

Doris Rai a anunțat astăzi că aplicația QUESTO  este gata, gratuită și  foarte simplu de  utilizat, direct de pe telefonul tău: http://onelink.to/questo .
”Mulțumesc, Claudiu Petria și echipei tale, pentru digitalizarea turismului din Bistrița și pentru tot efortul depus astfel încât orașul nostru să se numere printre cele peste 300 de trasee din toată lumea, care dezvăluie comori ascunse.
Deschide și tu Lada cu Zestre a Bistriței, cu Questo!
V-am pregătit multe surprize!”, a spus Doris Rai

Bistrița are Questo! Aplicația care te scoate din casă și te îndeamnă să descoperi comorile asunse în #LadaCuZestre a Bistriței.Este gratuită și foarte simplu de utilizat, direct de pe telefonul tău: http://onelink.to/questo .Mulțumesc, Claudiu Petria și echipei tale, pentru digitalizarea turismului din Bistrița și pentru tot efortul depus astfel încât orașul nostru să se numere printre cele peste 300 de trasee din toată lumea, care dezvăluie comori ascunse.Deschide și tu Lada cu Zestre a Bistriței, cu Questo!V-am pregătit multe surprize!

Publicată de Doris Rai pe Vineri, 6 decembrie 2019

Questo este o aplicaţie de mobil care oferă tururi gratuite de explorare, prezentând detalii care, în timpul unei vizite obişnuite, ar putea rămâne neaflate de public. Fiecare tur este creat sub forma unui quest pe care utilizatorii îl parcurg prin joacă pentru a descoperi detalii autentice, cu ajutorul unor indicii incitante şi prin rezolvarea unor ghicitori distractive. Astfel, prin Questo, vizitarea unui muzeu devine o experienţă interactivă, o poveste descoperită pas cu pas.

Categoria: EVENIMENT