Victorie mare de moral a Gloriei Bistrița 2018 contra U Cluj : 35-27. Urmează meciul cu unguroaicele de la ERD

Victorie mare de moral a Gloriei Bistrița 2018 contra U Cluj : 35-27. Urmează meciul cu unguroaicele de la ERD

Etapa a 12-a din returul Ligii Florilor a adus la Bistrița o mai veche adversară a Gloriei 2018, fetele de la U Cluj, rivalitatea dintre cele două combatante fiind una cât se poate de cunoscută, mai ales că, Horațiu Pașca a antrenat cândva pe terenul sălii ”Horia Damian”.

Cu o echipă bine dispusă în teren și motivate de de evoluția bună în prima partidă din Cupa EHF de la Lublin, Polonia, Bistrița a activat încă din primele zece minute opțiunea victorie pentru această partidă, clujencele ținând cu greu pasul cu atacantele gazdelor, fapt confirmat de tabela de joc, care arăta 18-13 la pauză.

În mitanul second, Clujul pare a se trezi, dar, cu tot umărul de sprijin al arbitrajului, clujencele nu au reușit nici măcar să egaleze, distanța minimă fiind de trei goluri. Oricum spre final, distanța valorică dintre cele două combatante și-a spus cuvântul, Bistrița surclasând U Cluj, scor 35 la 27.

Cu toate acestea, fetele lui Pașca trebuie să revină imediat cu picioarele pe pământ și această victorie să se transforme într-un nou imbold pentru cea mai important victorie din această săptămână: cea pe care ar trebui să o obțină sâmbătă, 11 ianuarie, pe terenul Sălii Polivalente, de la ora 18:00, contra unguroaicelor de la ERD în cadrul celui de-al doilea meci din grupele Cupei EHF, primul fiind cel de la Lublin, Polonia, acolo unde meciul s-a încheiat la remiză, 22 la 22.

Programul Gloriei 2018: ianuarie-februarie

 

11 ianuarie: Gloria – Erd, etapa a doua EHF

15 ianuarie: Universitatea de Vest Timișoara – Gloria, în Cupa României

19 ianuarie: Odense – Gloria, etapa a 3-a EHF

26 ianuarie: Gloria – Odense, etapa a 4-a EHF

2 februarie: Gloria – Perla Lublin, etapa a 5-a EHF

9 februarie: Erd – Gloria, etapa a 6-a EHF

Categoria: Sport

Scrie un comentariu

<