Victor Ciorbea și-a transferat Avocatul Poporului pe persoană fizică

Victor Ciorbea și-a transferat Avocatul Poporului pe persoană fizică

N-am crezut că o să ajung să mai trăiesc vremuri în care instituțiile României devin anexe ale unor persoane fizice. În 48 de ore Victor Ciorbea și-a transferat Avocatul Poporului pe persoană fizică și a plecat cu instituția la breloc vreo două săptămâni prin ceva insule. Asta după ce s-a plâns cât trudește el si cât de binemeritată e pensia mai mult decât specială votată cu dedicație de Senat. Ministrul Tudorica Toader s-a gândit că funcția de ministru al justiției e banală pentru statura lui și și-a scris o ordonanță pe-un șervețel la Dragnea în birou ca sa se faca superministru și sa facă instructie de front cu procurorii. Iar Dragnea, ei bine Dragnea i-a dictat lui Tudorică ordonanța ca sa scape de procurorul din cel mai greu dosar de la DNA.
Dacă nu de procuror, măcar de tot ce-a lucrat procurorul fără vechimea pretinsă peste noapte, la dosarul lui cu frauda fondurilor europene. Și desigur că aspirațiile lui sunt ca de Centenar să-și pună la breloc toată România. Și in timpul ăsta mint toți cu Dragnea în frunte cu un tupeu fără limite: Tudorică pretinde ca a dat Ordonanta asta 92, una mult mai toxică decât 13 din 2017 ca sa respecte ce a cerut Comisia de la Veneția. Asta exact în timpul in care Comisia Europeană îi transmite că-și bate joc de CSM.
De trei ani de zile Dragnea și ai lui nu fac altceva decât să mutileze și să-și aservească justiția din România. Cu o energie neostoită și un ritm infernal dărâmă tot ce s-a ridicat în ani de construcție. Dau legi, apoi în ziua in care le iese legea nu se satură si scriu si o ordonanță de corectare. Si o iau de la capăt. Totul doar sa scape Dragnea de pușcărie.

Categoria: Politica