joi, februarie 27, 2020
2.9 C
Bistrița
More

  Viceprimarul Cristian Niculae a amendat Supercomul! El este nemulțumit de modul cum compania de salubrizare își face treaba

  Must Read

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  E vorba chiar de două amenzi: una de 25.000 de lei pentru necurățarea platformelor de colectare și 4500 lei pentru faptul că în câteva locuri au fost găsite  coșuri de gunoi stradal negolite de câteva zile.

  Cristian Niculae a reamintit faptul că, în urmă cu  trei săptămâni, a solicitat Supercom-ului măsuri concrete de îmbunătățire a activității de colectare, una dintre ele fiind și curățarea platformelor de colectare a deșeurilor menajere și reciclabile: ” Am fost foarte ferm în solicitările mele și le-am solicitat o implicare mai mare și pe zona de măturat stradal și golire a coșurilor de gunoi stradal.Am verificat din nou, în prezența celor de la Supercom în peste 20 de puncte de colectare, modul de implementare a acestor măsuri trasate de mine precum și modul în care-și îndeplinesc obligațiile contractuale.

  Din păcate, am observat doar o mică îmbunătățire în decursul celor trei săptămâni în activitatea lor, dar nesatisfăcătoare, comparativ cu așteptările cetățenilor”, explică Niculae.

  Nemulțumit de modul cum Supercom înțelege să își facă treaba, Niculae spune că a dispus Poliției Locale, sancționarea companiei Supercom cu amenda de 25000 lei, pentru necurățarea platformelor de colectare și 4500 lei pentru faptul că în câteva locuri am găsit coșuri de gunoi stradal negolite de câteva zile. Dacă la cererea mea de înlocuire a containerelor negre supraterane de deșeuri menajere deteriorate, au răspuns pozitiv și în câteva zile vin cele 100 de containere, nu pot să zic că nu au mai avut sincope în respectarea programului de ridicare a deșeurilor”, mai spune Niculae.

  În aceeași ordine de idei, Cristian Niculae a precizat că, activitatea de verificare a Supercom va continua, asta, pentru a se asigura că, operatorul unic de salubrizare își  îndeplinește obligațiile contractuale conform caietului de sarcini și regulamentului de salubrizare.

  - Advertisement -

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  - Advertisement -

  Latest News

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce privește desemnarea lui Florin Cîțu...

  În drum spre anticipate: Florin Cîțu a fost desemnat premier de președintele Klaus Iohannis

  Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, miercuri seară, după consultările cu partidele, pe cine a desemnat să formeze noul guvern.

  Încă 4 pacienți internați la SJU Bistrița au fost diagnosticați cu gripă de tip A

  Patru pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost diagnosticați cu gripă. Informașia este confirmată de purtătorul de cuvânt al...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -