Vicepremierul Daniel Suciu: Orașul Sângeorz Băi va avea cea mai modernă bază sportivă din județul Bistrița-Năsăud care va purta numele lui Gabi Balint

Vicepremierul Daniel Suciu: Orașul Sângeorz Băi va avea cea mai modernă bază  sportivă din județul Bistrița-Năsăud care va purta numele lui Gabi Balint


Este vorba de o investiție în valoarea de peste 2 milioane de euro și care se va derula prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Potrivit celor spuse de vicepremierul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale, viitoarea bază sportivă va purta numele internaționalului Gabi Balin, născut la Sângeorz Băi, oraș unde și-a început activitatea fotbalistică.

De asemenea, Daniel Suciu a confirmat faptul că tot prin intermediul CNI (Compania Națională de Investiții) se va derula și extinderea, modernizarea și dotarea Liceului Teoretic ”Solomon Haliță” din orașul Sângeorz Băi.

 

Daniel Suciu: ” Azi mi-am îndeplinit două promisiuni de onoare pentru Sângeorz-Băi, pentru tinerii din acest oraș special! Am semnat ordinul cu indicatorii pentru baza sportivă, aproape 2,2 milioane de euro și într-o săptămână va fi scoasă la licitație. Și știu că sunt în asentimentul tuturor când spun că exista un singur nume potrivit pentru această bijuterie: Gabi Balint! Pentru tot ceea ce a făcut pentru noi și orașul nostru, merită din plin. I-am spus acest lucru și l-am invitat la începerea lucrărilor și mă bucur că a acceptat. Tot astăzi, alături de doamna director Varvara Mititean și Pop Corina am atribuit contractul pentru documentația de extindere, modernizare și dotare a Liceului Teoretic “Solomon Haliță”, pentru că memoria intelectualilor de marcă de odinioară merită un prezent și un viitor pe măsură. Nu există mulțumire sufletească mai mare pentru mine decât să fiu de ajutor acestei comunități minunate!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Categoria: Administratie