VICEPREMIERUL DANIEL SUCIU: 298 de milioane de euro pentru 400 de terenuri de sport pentru România

VICEPREMIERUL DANIEL SUCIU: 298 de milioane de euro pentru 400 de terenuri de sport pentru România


Viceprim-ministrul Vasile Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, și Gheorghe Popescu, consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, au prezentat azi, 10 iulie 2019, în conferință de presă, cele 3 proiecte tip ce vor fi implementate: #Bază #sportivă de Tip 1, Bază sportivă de Tip 2 și Bază sportivă de Tip 2 pentru nevăzători.

Valoarea estimată pentru Baza sportivă de tip 1 este de 1,7 milioane de euro, pentru cea de tip 2 – 0,40 milioane euro, iar pentru cea destinată nevăzătorilor – 57.500 de euro. În total, ar putea fi realizate 406 terenuri de sport cu o valoare estimată de aproximativ 298 milioane de euro. Procedurile de achiziție publică vor demara după etapele necesare promovării indicatorilor tehnico-economici pentru fiecare dintre acestea.

Tot azi, Vasile-Daniel Suciu și Gheorghe Popescu au vizitat cele 3 #stadioane pe care se vor desfășura meciuri în timpul Campionatului European de Fotbal 2020 și au prezentat stadiul lucrărilor în cadrul conferinței de presă:

„Este extrem de important să urmărim în continuare termenele şi să verificăm în mod constant stadiul şi calitatea execuţiei lucrărilor la aceste obiective, nu numai pentru a ne respecta angajamentele, ci și pentru a beneficia de baze sportive moderne, sigure şi eficiente, care să ridice Bucureştiul la un nivel de infrastructură sportivă similar cu cel al marilor orașe europene”, a subliniat viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu

Categoria: Administratie