USR BECLEAN are o şefă de 18 ani. O cheamă Denisa

USR BECLEAN are o şefă de 18 ani. O cheamă Denisa

USR Bistrița-Năsăud “semnează” o premieră in politica locală. Încredințează conducerea unui grup de inițiativă și, implicit, formarea unei filiale locale, unui tânăr care abia a împlinit vârsta majoratului.

Beclean, sâmbătă 12 Noiembrie 2016. Câțiva USR-iști “de la centru” (a se citi voluntarii din județ care în urmă cu câteva luni nu se cunoșteau intre ei, si care au reușit sa devina membri fondatori ai primului birou județean al USR Bistrița-Năsăud) au participat la prima întâlnire cu simpatizanții din zona Beclean. Cu emoții! Se gândeau: vor veni? Zona era cunoscuta ca fiind de profil social-democrat si se așteptau la … lipsa simpatizanților.

Dar au venit. Mai mulți decât s-au așteptat cei ce aveau emoții. Semn ca exista in Beclean interes politic și pentru ce are de spus USR-ul. Oameni diverși de vârste diferite. Unii cu parul alb, alții in maturitatea vârstei si a profesiei. Dar cea care a reușit sa își impună discursul a fost Denisa. Un copil matur. Cu o mentalitate de invidiat. Cu o atitudine civica de invidiat. Cine se poate lauda, chiar la o vârsta mai înaintata, cu asemenea CV civic?

Denisa Ramona Mare, 18 ani, voluntar Crucea Roșie, voluntar Fundația Pas cu Pas, fondator (!) al fundației Karma-Err, membru si șef de departament in Consiliul Elevilor din Colegiul National Petru Rareș. A fost aleasa in unanimitate drept lider al grupului de inițiativă USR Beclean. A reușit sa impresioneze audiența!

Denisa își dorește sa învețe intr-un sistem corelat cu piața muncii. Își dorește sa activeze profesional si civic in țara ei, își dorește sa nu fie nevoită sa plece in străinătate după finalizarea studiilor. Si un job cât mai aproape de casa.

Denisa Mare își dorește sa circule pana la Cluj pe o sosea de mare viteza. Sau într-o garnitură de tren civilizata pe o cale ferata de calitate. Denisa își dorește normalitate! Si cat mai mulți colegi in echipa USR Beclean

usr bistriţa-năsăud