Uriu: Piaţă neterminată pentru WC-urile din centrul comunei

Uriu: Piaţă neterminată pentru  WC-urile din centrul comunei


Tensiunile din consiliul local Uriu par să nu se mai încheie, iar demolarea  barului proprietate a familiei Tarniţă prin metode cât se poate de brutale şi în lipsa unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile, nu a fost decât un alt episod al acestui război din care pierd cetăţenii acestei comune. Am observat că în ecuaţia acestui circ politic, apare, din nou, numele de Barta, adică numele celui care, practic, a inventat fotbalul postrevoluţionar la Uriu, fotbal distrus de primărie după moartea acestuia

În prezent, un alt episod vine să coloreze relaţia dintre primarul Petru Şerban şi consilierul local ALDE, Adrian Tarniţă: o construcţie neterminată care ar trebui să fie piaţa agro-alimentară şi două grupuri sociale , wc-uri , toate situate exact la marginea lui E58.

Tarniţă mai spune că o primăria a mai făcut o „investiţie” mai mult decât ciudată: e vorba de un părculeţ ce ar fi costat 74 de mii de lei. loc pe care acum ar pa;te vacile satului. Primarul Petru Şerban nu a putut fi contactat pentru lămuriri.

Dinamo Uriu, echipa care câștigă în labirintul Minotaurului

 

Categoria: Administratie