UPU Bistrița se va muta într-un cort special

UPU Bistrița  se va muta într-un cort special

Unitatea de Primiri Urgențe va fi mutată într-un cort special, acest lucru urmând să se întâmple pe durata lucrărilor de extindere și modernizare care vor avea loc la UPU. Informația a fost confirmată de managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany, care a precizat că e vorba de un cort special: ” Este vorba despre un cort cu o suprafaţă de 300 mp, climatizat, care să poată fi folosit şi pe parcursul iernii. Dacă UPU va rămâne în actuala locaţie, timpii de aşteptare ar putea să se tripleze”, spune Lazany.

De altfel, Lazany a anunțat faptul că, începând cu 2019, accesul autoturismelor în incinta spitalului va fi prohibit, asta, după montarea cortului și începutul lucrărilor de reabilitare a UPU.

Mai mult, managerul SJU Bistrița a precizat că așteaptă primirea contractului de finanţare pentru secţia spitalului de pe str. Alba Iulia, acolo unde lucrările ar trebui să se încheie până în 2020. Cert, acolo vor fi mutate şi secţiile spitalului care în prezent funcţionează în condiţii improprii în clădirea retrocedată de pe B-dul Independenţei. În ceea ce privește secția TBC a SJU Bistrița, contractul de finanţare este semnat, fiind iniţiată deja procedura de achiziţie publică pentru desemnarea executantului.

Categoria: EVENIMENT