UNPR spune pas PNL-ului și moțiunii de cenzură

UNPR spune pas PNL-ului și moțiunii de cenzură

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) spune pas PNL-ului si motiunii de cenzura, reafirmandu-si susţinerea pentru coaliţie si pentru guvernul Ponta.

”Ca de fiecare dată, UNPR optează pentru stabilitate şi consecvenţă, două atuuri pe care România le-a avut în ultimii ani şi datorită cărora rezultatele guvernării încep să se simtă în viaţa de zi cu zi a cetăţenilor. Prin deciziile sale, Uniunea a contribuit în mare măsură la consolidarea acestui climat de stabilitate şi îşi va continua activitatea politică respectând aceleaşi principii. Suntem corecţi cu partenerii noştri, ne respectăm cuvântul dat şi suntem în continuare în slujba prosperităţii şi siguranţei românilor, adică în slujba interesului naţional”, se arată într-un comunicat al UNPR transmis miercuri.

Progresiştii afirmă că actualul guvern trebuie ”să meargă mai departe” şi precizează că în plan politic sunt alături de partenerii din PSD si NU vor vota motiunea de cenzura.

”Prin opţiunile asumate, considerăm că venim în întâmpinarea aşteptărilor legitime ale simpatizanţilor noştri, dar şi ale românilor în general. Oamenii vor rezultate în economie, vor un nivel de trai mai ridicat, vor mai mult respect pentru valorile naţionale şi vor garanţii sporite de securitate naţională şi siguranţă publică. UNPR este un partid naţional, care îşi propune să participe la îndeplinirea acestor aşteptări prin toate deciziile sale. Considerăm că acest guvern este unul bun şi trebuie să meargă mai departe. În plan politic, suntem alături de partenerii noştri din PSD, continuăm parteneriatul corect cu preşedintele României şi încurajăm dialogul orientat spre consens atât între Putere şi Opoziţie, cât şi între partide şi societate. Avem nevoie de acest consens, dar el trebuie să vizeze priorităţile românilor şi nu priorităţile partidelor. Din acest motiv, UNPR nu va vota moţiunea de cenzură la adresa Guvernului”, se mai arată în comunicatul UNPR.

Categoria: Politica