UNPR FUZIONEAZĂ CU PP-DD. LA NIVEL DE BN SUNT CURTAŢI CONSILIERII LUI DD

UNPR FUZIONEAZĂ CU PP-DD. LA NIVEL DE BN SUNT CURTAŢI CONSILIERII LUI DD

UNPR a anuntat  fuziunea prin absorbtie cu PP-DD si au semnat tot luni un acord de colaborare cu Federaţia Naţională a Pensionarilor din România.

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, fuziunea nu a produs încă niciun efect, niciunul din cei doi lideri locali, Teodor Răcilă, PP DD, respectiv Alexandru Constantin, UNPR, neştiind oficial foarte multe lucruri.

Neoficial şi pe surse, se pare că la nivel de consilieri locali aleşi pe listele PP-DD în 2012, UNPR a început o amplă campanie de racolare.

Ce înseamnă fuziunea?

 

Ambele gesturi sunt semnale de forta pe care UNPR le da PSD-ului. Sunt mutari strategice pentru ca UNPR sa se intareasca in teritoriu si electoral. Totul in contextul in care UNPR negociaza cu PSD o eventuala alianta pentru alegerile din 2016, dar o alianta in care sa isi poata impune conditiile.

Simona Man va fi vicepresedinte UNPR, potrivit protocolului, iar liderii PPDD din filiale vor deveni pentru o perioada de 90 de zile co-presedinti, pana la finalizarea fuziunii. Dupa acest termen vor fi asimilati ca vicepresedinti.

Totodata Liviu Neagu care acum e secretar general al PPDD va deveni secretar general adjunct al UNPR.

Categoria: Politica Locala