UNPR: CU SAU FĂRĂ PSD…

UNPR: CU SAU FĂRĂ PSD…

Liderul UNPR Gabriel Oprea își va anunța oamenii până la 1 Decembrie daca vor participa singuri in alegerile locale si parlamentare de anul viitor sau daca vor merge in alianta cu PSD-ul. Până atunci în teritoriu se duc lupte pe mai multe fronturi, spun surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

Pe de-o parte se ciocnesc orgoliile fondatorilor UNPR si ale parlamentarilor PPDD, care va sa obtina conducerile de facto ale organizatiilor judetene. Problema a aparut dupa fuziunea UNPR-PPDD si merge pana la cele mai mici organizatii. La nivel national nu exista reguli clare in privinta conducerilor organizatiilor, acuza surse din partid, iar acest lucru duce la nedreptatirea mai multor lideri.

In acelasi timp, membri de partid au inceput sa strambe din nas la targetul de un milion de membri, fiind ironici cu Gabriel Oprea. Intrebarile lor sunt un atac indirect la General: ‘Daca PSD are 400.000 de membri si UNPR are 1 milion de membri, de ce nu avem curaj sa mergem singuri in alegeri?’

O alta problema care nu s-a rezolvat in partid, ba din contra, se refera la un razboi intre ‘generalii’ care vor să fie parlamentari dar nu pot aduce voturi și parlamentarii PPDD care nu vor să tragă pentru ‘cai morti’.

În privința lui Gabriel Oprea, surse din partid spun ca acesta a primit deja o oferta de la social-democrati insa vrea sa treaca Congresul PSD pentru negocierile finale. Momentan oferta PSD nu-l mulțumește

Categoria: ANALIZE-COMENTARII