UNPR a reînviat la Bistrița?

UNPR a reînviat la Bistrița?

Foști membri ai UNPR Bistrița-Năsăud s-au întîlnit în aceste zile și au refăcut organizația județeană a UNPR. Potrivit lui Vasile Bindea, fost prim-vicepreședinte al PMP , interimatul conducerii filialei județene este asigurat de Grigore Iuga, președinte și de Bindea care ocupă funcția de președinte executiv.

Ultima întâlnire a uneperiștilor bistrițeni a avut loc joi seara. Contactat telefonic, Bindea ne-a confirmat toate aceste lucruri, dar și faptul că UNPR va reveni în fostul sediu situat pe Pietonal, acum sediu al PMP.

Practic, revenirea pe ”piață” a UNOR a fost anunțată de Vasile Bindea printr-o postare din data de 23 septembrie pe facebook: ” La Bistrita fuziunea nu mai functioneaza din ziua in care s-au terminat alegerile parlamentare. Un anumit om politic, dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta a inteles sa umileasca prin comportament si lipsa de colegialitate tot cea ce inseamna UNPR BN, atat in timpul alegerilor cat mai ales dupa. Acum foarte multi unpr-isti isi doresc ca fuziunea sa nu se mai infaptuiasca”.

Bindea a mai precizat că o conferință de presă va fi convocată la finele săptămânii viitoare.

Categoria: Politica