Unitatea de Primiri Urgențe și SMURD pediatrie se mută în casă nouă. Valoarea integrală a investiției este de 3,2 milioane de lei

Unitatea de Primiri Urgențe și SMURD pediatrie se mută în casă nouă. Valoarea integrală a investiției este de 3,2 milioane de lei

De luni, Unitatea de Primiri Urgențe și SMURD pediatrie se mută în casă nouă, părăsind vechea locație, unde vor începe lucrările de amenajare a recepției și a serviciului centralizat de internări. Proiectul a fost astfel conceput încat pediatria să fie integrată și în legatură directă cu UPU-SMURD adulți. De asemenea, prima parte din proiectul de reamenajare a circuitelor medicale de la parterul spitalului in vederea amplasarii unui aparat CT si a unui RMN se apropie de finalizare. Ele vor fi operaționale până la începutul lunii viitoare!

Potrivit preşedintelui CJ BN, Radu Moldovan, valoarea integrală a investiției este de 3.2 milioane de lei și presupune introducerea unui nou sistem de distribuție a fluidelor medicale, placarea integrală a pereților, ușilor și a mâinii curente cu material cu efect permanent bactericid, realizarea sistemului de alarmare la incendiu, sistem de ventilație, sistem de supraveghere video, etc. Prin acest proiect fluxurile de pacienți vor fi eficientizate și micii pacienți de la Pediatrie vor avea condiții foarte bune în Spitalul Judetean!

„Felicitări partenerilor mei în aceste proiecte importante: Managerului Gabriel Lazany, echipei manageriale și personalului medical!”, conchide Radu Moldovan.

Categoria: EVENIMENT