UNDE SUNT FILMELE DE ALTĂDATĂ???

UNDE SUNT FILMELE DE ALTĂDATĂ???

Şeful Partidului Mişcarea Populară Ionuţ Simionca este nemulţumit de faptul că în sala de cinema 3D a Centrului Cultural Dacia nu se proiectează filme nici la această oră. Simionca susţine că primele filme vor rula în sala Adrian Pintea în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Apropierea datei la care va începe campania electorală începe să facă valuri în rîndurile liderilor politici locali care şi-au anunţat candidatura pentru un viitor loc în Parlament. Concret, preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a declarat astăzi că primele filme vor rula la Centrul Cultural  Dacia în timpul campaniei electorale, fiind vorba doar de-o manevră politică a PSD.

 

„PSD nu scapă nicio oportunitate de a inaugura sau de a fi prezent la un proiect făcut sau nefăcut de ei. De ani de zile bistriţenii aşteaptă să vadă un film, în cinematograful Dacia, dar acest lucru se pare că nu se poate. Doar PSD-ul şi celelalte partide de la conducere îşi acordă tot felul de premii, chiar premiul Oscar pot să zic, dar filmul nu a rulat deloc.  E un semnal de alarmă. Dacă tot am făcut inaugurarea să-l punem la dispoziţia oamenilor”, spune Simionca.

 

Reamintim faptul că la Centrul Cultural  Dacia este vorba de  o investiţie în valoare de peste un million de euro, cu o sală de cinema 3D, cu 170 de locuri, care  poartă numele „Adrian Pintea” şi o sală de spectacole, cu 330 de locuri, care se numeşte „Valeria Peter Predescu.

Categoria: Politica Locala