UNDE CANDIDEAZĂ EUGEN CURTEANU??? CE FACE CRISTIAN FLORIAN???

UNDE CANDIDEAZĂ EUGEN CURTEANU??? CE FACE CRISTIAN FLORIAN???

Doi dintre foștii lideri PDL, actualmente PNL Bistrița-Năsăud, senatorul Cristian Florian, respectiv prim-vicepreședintele Eugen Curteanu, se caută pe listele alegerilor din vara lui 2016.

Aseară, în cadrul unei emisiuni televizate la AS TV, senatorul Cristian Florian și-a motivat lipsa din spațiul public dar și de la activitățile partidului, invocând probleme de sănătate. Întrebat dacă își dorește o candidatură la alegerile locale, senatorul Florian a spus că nu dorește să candideze la localele din 2016: ” Am un mandat de senator și îl voi duce până la capăt. Vom mai vedea!”.

Nici Eugen Curteanu nu a spus cu subiect și predicat ce își dorește pentru 2016, prim-vicepreședintele PNL BN vorbind despre data de 15 iulie, atunci când expiră termenul din interiorul PNL pentru cei care își doresc să se înscrie în cursa pentru consiliile locale,  orășenești dau consiliul județean. Din câte se știe, Curteanu va primi o poziție pe lista PNL pentru Consiliul Județean, acolo unde, cap de listă va fi deputatul Stelian Dolha.

Categoria: Politica Locala