UN PROFESOR DIN BISTRIȚA CANDIDEAZĂ PENTRU 3 FUNCȚII DE DIRECTOR LA TOT ATÂTEA ȘCOLI

UN PROFESOR DIN BISTRIȚA CANDIDEAZĂ PENTRU 3 FUNCȚII DE DIRECTOR LA TOT ATÂTEA ȘCOLI

Inspectoratul Şcolar Judeţean a dat publicităţii lista finală a candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de înscriere şi participare la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar. Sunt 50 de candidaţi care au fost validaţi pentru acest concurs, ceea ce înseamnă că sunt şcoli unde funcţia de director nu este râvnită.

ISJ BN organizează acest concurs pentru funcţia de director/director adjunct în 60 de unităţi de învățământ preuniversitar de stat din județul Bistrița-Năsăud. Este vorba despre 13 unităţi şcolare de pe raza municipiului Bistriţa, Centrul Judeţean de Excelenţă, postul de director adjunct la Şcoala Gimnazială Grigore Silaşi din Beclean, la CN George Coşbuc din Năsăud şi de director „plin” la Liceul Solomon Haliţă din Sângeorz-Băi. Posturi de director/director adjunct sunt vacante şi la 42 şcoli din mediul rural.

 

La C.N. „Liviu Rebreanu” candidează pentru funcţia de director prof. Susana Gălăţan, la LPS Bistriţa este concurenţă pentru funcţia de director adjunct, candidând Iuliana Paşca şi Mărioara Miheştean. La Liceul Tehnologic de Servicii pe listă figurează Codruţa Drăgan, pentru funcţia de director. La Palatul Copiilor s-au înscris Dorel Nicoară şi Adrian Podişor.

La Liceul Teoretic „Solomon Haliţă” din Sângeorz Băi sunt doi candidaţi pentru funcţia de director, şi anume Varvara Mititean şi Vasile Şteopoaie.

Prof. Diana Roxana Baba candidează pentru trei funcţii, la şcoli diferite, şi anume director adjunct la CN „George Coşbuc” Năsăud, director adjunct la Şcoala Profesională Specială „Sf. Maria” Bistriţa şi director la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” Bistriţa.

De asemenea, Adrian Podişor candidează atât la Palatul Copiilor, cât şi pentru Şcoala Gimnazială Livezile, unde concurează cu Ana Capotă. La Runcu Salvei, candidaţi sunt soţii Man, prof. Amelia şi Ioan Man.

Concurenţă se anunţă şi la Şanţ, acolo unde s-au înscris Daniel Zaharia Sasu şi Reghina Horga. La fel, la Tureac, concurează Felicia Jauca cu Radu Morariu-Ciot şi Ştefan Sălăgean. Felicia Jauca s-a înscris şi pentru directoratul de la Tiha Bârgăului, şcoală unde o are drept concurent pe Monica Artene.

Vezi lista completă a candidaţilor înscrişi!

http://www.isjbn.ro/upimg/Lista%20finala%20candidati%20concurs%20directo…

Categoria: EVENIMENT