UN NOU SCANDAL LA SÎNGEORZ BĂI: TRAIAN OGÂGĂU AMENINŢĂ UN CETĂŢEAN folosind un limbaj suburban (AUDIO)

UN NOU SCANDAL LA SÎNGEORZ BĂI: TRAIAN OGÂGĂU AMENINŢĂ UN CETĂŢEAN folosind un limbaj suburban (AUDIO)

Înregistrarea audio a ajuns pe internet după ce fiica celui înjurat, Maria Costan, a postat-o pe pagina ei de socializare. Povestea este una mai vechi iar obiectul disputei este fosta sala de nunţi din Sg. Băi. Oricum, discuţia este una cât se poate de virulentă iar cuvintele folosite de Traian Ogâgău nu pot reprezenta pe edilul unui oraş din judeţul Bistriţa-Năsăud sau de oriunde altundeva.

Contactat telefonic, Leon Costan ne-a povestit toată tărăşenia. El spune că se gândeşte foarte serios să îl acţioneaze în instanţă pe Traian Ogâgău: ” Domnul primar vrea să facă din fosta sală de nunţi o capelă mortuară, dar asta nu se poate, că imobilul respevtiv nu e proprietatea primăriei. Eu cred că primarul ăsta nu îşi urmăreşte decât propriile interese… Nu are voie să înjure în halul ăla… Da ce subtem noi, animale, aşa se vorbeşte cu oamenii, cât de necioălit poţi să fii?”, s-a întrebat retoric Costan.

– „Șobolanule, mă șoarecule, ești gata de atac?”, l-a întrebat Traian Ogâgău, de mai multe ori, pe interlocutorul său.

– „Văd că mă sesizați de 15 ori la telefon, domnule primar, ne vedem în instanță”, i-a răspuns acesta.

Într-un final, primarul s-a enervat și i-a spus: „Când te prind, îți sparg m**a aia, fu*u-**-n gură să te f** de șobolan!”

 

In jurul orelor 22:30 tatăl meu Leon ( Filimon ) a fost contactat telefonic de către domnul Primar Traian Ogâgău . Ascultați dragi Sangeorzeni convorbirea și vorbele adresate de acesta la adresa tatălui meu pana la sfârșit. Va mulțumesc!

Posted by Maria Costan on 11 Septembrie 2017

Categoria: EVENIMENT