Un mort, flăcări și persoane evacuate în această dimineață la un bloc din Bistrița.

Un mort, flăcări  și persoane evacuate în această dimineață la un bloc din  Bistrița.

Incendiul din această dimineață la un bloc din Bistrița a fost lichidat: Un bătrân de 80 de ani este  în stop cardio respirator, un sugar și mama acestuia au ajuns la spital. 20 de persoane au fost evacuate

Un echipaj de intervenție și stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița a ajuns cu mai puțin de o oră în urmă la un bloc din Bistrița situat pe strada Alexandru Odobescu. Pompierii intervin acolo la stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament, toți locuitorii imobilului fiind evacuați în timp util. La fața locului au ajuns și cinci ambulanțe.

incendiul a fost lichidat. Concomitent cu actiunele de localizare și lichidare a focarelor, toate persoanele au fost evacuate din bloc. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate de către pompierii militari, restul au ieșit singure din locuințe.

În momentul în care pompierii au putut intra in apartamentul de la care a izbucnit incendiul, aceștia au găsit un bărbat în stop cardio respirator. I se aplica protocolul de resuscitare. Mai multe persoane primesc îngrijiri la locul intervenției ( intoxicații Cu fum). Până acum, un copil de 1 an si 8 luni si mama acestuia au fost transportați la spital. Intervenția este în dinamica.

foto: bistriteanul.ro

Categoria: EVENIMENT

Scrie un comentariu

<