UN GÂND PENTRU JEAN PĂDUREANU: CRĂCIUN LINIŞTIT ŞI LUMINAT

UN GÂND PENTRU JEAN PĂDUREANU: CRĂCIUN LINIŞTIT ŞI LUMINAT

Aşa, cumva, ştiam toţi că nea Jean are probleme, că există o boală incurabilă care nu iartă pe nimeni şi pe nimic. Faptul că suntem născuţi în aceeaşi zi, 22 martie, a fost întodeauna, pentru mine, un fapt extraordinar. Acum, nea Jean e o umbră a bărbatului şi preşedintelui de club care decidea soarta Diviziei B şi, mai pe urmă a Diviziei A sau a ligii prefesioniste de fotbal. Foarte mulţi l-au atacat pentru puterea pe care o deţinea, putere de care s-a folosiut doar pentru a ţine în viaţa marea lui dragoste: GLORIA BISTRIŢA. Jean Pădureanu e cel care a reuşit prin managementz şi artificii să ţină o echipă de provincie, de cea mai săraca provincie între hienele din LPF.

Acum, nea Jean e într-un spital şi nu e deloc singur: e cu Dumnezeu şi cu oamenii care au grijă de el. Este într-o mare suferinţă şi, cred că, putem, toţi cei care l-am cunoscut să ne înfreptăm gândurile spre acest om. Eu asta am să fac. Oricum ar fi: mulţumesc nea jeane pentru tot ceea ce am învăţat de la tine. Recunosc că au fost momente cînd Jean Pădureanu salva un articol pentru Prosport, pentru că el sau la el era subiectul, avea el un fel de-a face o informaţie banală despre un meci, drept una crucială.

Mulţumesc ca jurnalist care a lucrat pe sport şi a îndrăgit şi înţeles fotbalul şi datorită lui nea Jean (he, he.. uite că o spun : el este cel care mi-a explicat cum se face o aşezare în teren, ce înseamnă marcajul, cum se face o apărare, cum se verticalizează mingea etc) , aşadar îi mulţumesc preşedintelui Radu Moldovan care ştie de situaţia lui Jean Pădureanu şi l-a vizitat în aceste zile.

Nea Jeane, sărbători liniştite şi luminate…

Categoria: EVENIMENT