Un elicopter s-a PRĂBUŞIT în apropiere de județul BN, la Săpânța. Pilotul a fost găsit mort

Un elicopter s-a  PRĂBUŞIT în apropiere de județul BN, la Săpânța. Pilotul a fost găsit mort

Un elicopter s-a prăbuşit pe raza comunei Săpânţa, judeţul Maramureş, iar pilotul a fost găsit mort. Procurorii au deschis un dosar penal în acest caz, existând suspiciuni că aparatul de zbor ar fi fost folosit pentru traficul de ţigări din Ucraina, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că în cauză se desfăşoară o anchetă coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

„Am fost sesizaţi despre faptul că a fost găsită o persoană decedată pe raza comunei Săpânţa. Poliţiştii au intervenit la faţa locului şi s-a deschis un dosar penal, fiind desfăşurate cercetări sub coordonarea unui procuror de la Curtea de Apel Cluj pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incidentul aviatic”, a spus Meteş.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul găsit mort era pilotul unui elicopter care s-a prăbuşit pe raza comunei Săpânţa, existând suspiciuni că aparatul de zbor fusese folosita la săvârşirea de infracţiuni, în speţă trafic de ţigări din Ucraina.

Categoria: EVENIMENT