Un consilier județean vrea să premieze pugilistele de la CSM Bistrița

Un consilier județean vrea să premieze pugilistele de la CSM Bistrița

Este vorba de liderul TNL Bistrița-Năsăud, Florin Moldovan. Consilierul județean spune că i-a venit această idée, după ce  a vizitat  pugilistele legitimate la Clubul Sportiv Municipal Bistrița în cantonamentul de la Eforie Nord, acolo unde au avut loc Campionatele Naționale de Box Feminin.

”Pe întreaga durată competițională am avut ocazia sa întâlnesc sportive dedicate trup și suflet acestui sport cu adevărat încărcat de pasiune și adrenalină, sportive cu un palmares intern și internațional de invidiat dar care au neșansa de-a face performanță în țara în care mai întâi trebuie sa ai vizat carnetul de partid și mai apoi cel care te legitimeaza ca sportiv profesionist. Printre aceste fete se numără și sportive din Bistrița-Năsăud, pe care spre rușinea mea nici eu nu le știam până să le văd în fiecare dimineață și seară, de luni până duminică antrenându-se până la epuizare pentru a-și vedea visul împlinit”, spune Florin Moldovan.

Impresionat de performanțele obținute la Eforie Nord de fetele antrenate de Nicolae Zăpârțan, consilierul județean liberal și-a propus să solicite plenului și Executivului Consiliului Județean, adoptarea unui proiect de hotărâre prin care aceste campioane să fie recompensate pentru munca depusă.
Reamintim că:

La Campionatele Naționale de Box Feminin, pugilistele de la CSM Bistrița vor aduce numai puțin de 8 medalii, din care 4 de aur, 2 de argint și 2 de bronz.

Rezultate obținute:
Aur:
Ancuța Hrișcă – 48 kg
Eugenia Anghel – 51 kg
Cristina Cosma – 60 kg
Dana Borzei – 64 kg

 

Argint:
Giulia Moldovan – 51 kg
Ana Maria Turcu – 69 kg

Bronz:
Iulia Timiș – 51 kg
Maria Bobosan – 57 kg

 

 

 

 

Categoria: Politica