Un biciclist a fost spulberat de un TIR în satul Bața. Victima a supraviețuit impactului

Un biciclist  a fost spulberat de un TIR în satul Bața. Victima a supraviețuit impactului

Accidentul s-a produs în această seară pe raza satului Bața, comuna Ciceu Mihăiești, pe DN 17, la granița dintre județul Bistrița-Năsăud cu județul Cluj. Potrivit unor martori, a fost vorba de un biciclist lovt în plin de un autocamion, victima fiind găsită în stare de inconștiență pe asfalt. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD de la Beclean și o ambulanță de la Dej. Mai mult, dată fiind starea victimei, la Bața a fost trimis elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.

UP DATE

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenţie Beclean, ajuns primul la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Bața, a reuşit să scoată din stop cardiorespirator un bărbat în vârstă de 50 de ani – biciclist lovit de un autocamion.

Din fericire, organismul bărbatului a răspuns manevrelor de resuscitare după mai puţin de două minute de la începerea acestora. Cu sprijinul unui echipaj cu medic de la Serviciul De Ambulanta Cluj, alocat din Dej şi a echipajului aerian SMURD, bărbatul a fost stabilizat si transportat cu elicopterul la un Centru de Traumă din mun. Târgu Mureș pentru îngrijirile medicale care se impun.

Categoria: EVENIMENT