Turnătoria la SJU Bistriţa: Două infirmiere s-au “dat în gât” una pe alta după ce au cules bananele pacienţilor

Turnătoria la SJU Bistriţa: Două infirmiere s-au “dat în gât” una pe alta după ce au cules bananele pacienţilor

Un fapt cât se poate de neplăcut petrecut la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost făcut public chiar de managerul acestei instituţii de sănătate, Gabriel Lazany. El a povestit că două angajate ale SJU au fost prinse sustrăgând din norma de hrană a pacienţilor: “ Persoane, angajate ale Spitalului, au fost prinse sustrăgând hrana pacientului. Am dispus intrarea lor în Comisia de Disciplină cu propunere de desfacere a contractului de muncă. Din punctul meu de vedere, este un lucru inacceptabil, pentru că te chinui să faci condiţii, iar pe de altă parte, din interior, eşti săpat. Nu vom accepta lucrurile acestea, facem controale permanente. Este cel mai rapid  mod de informare şi vreau să le atrag atenţia că acelaşi lucru se va întâmpla pentru oricine va face lucruri în detrimentul pacientului”, a explicat Lazany.

Se pare că infirmiera care a ascuns bananele “confiscate” de la pacienţi în dulap, a explicat că modul de operare aparţine unei alte college, fiind vorba de infirmiere de la secţiile ORL şi Urologie.

Potrivit managerului SJU Bistriţa, în Comisia de Disciplină a intrat şi un medic care a refuzat un consult în Unitatea de Primiri Urgenţe. „Sunt lucruri care nu sunt acceptabile într-un spital. Nu face fiecare ce vrea, sunt legi care trebuie respectate”, a concluzionat Gabriel Lazany.

 

 

 

 

Categoria: EVENIMENT