TSD Prundu Bârgăului are o nouă conducere

TSD Prundu Bârgăului are o nouă conducere

Liderul TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan Gruia  dar și primarul Doru Crișan, președinte al PSD Prundu Bârgăului au supervizat conferința de alegeri a noii conduceri TSD din această comună. Potrivit lui Bogdan Ivan, noul președinte al TSD Prundu Bârgăului a fost ales Ionuț Axente, din noua echipă de conducere mai făcând parte Andrei Rinzis, Alina Dablea, Diana Rînziș și Nicolae Bruj!

 

Bogdan Ivan Gruia: ” Tinerii reprezintă generația care are energia și entuziasmul de a crede ca lumea poate fi schimbată în bine! Și puterea de a o face!

M-am bucurat să întâlnesc mulți tineri educați și ambițioși la Prundu Bârgăului, unde echipa locală TSD l-a ales Președinte pentru următorii 4 ani pe Ionuț Axente. Ionuț are 28 de ani și este Inginer proiectant la o importantă companie din Bistrița-Năsăud. Alături de el, a fost aleasa o echipă de conducere din care fac parte Andrei Rinzis, Alina Dablea, Diana Rînziș și Nicolae Bruj!

Mă bucur de revederea cu prietenii noștri din Prundu Bârgăului și cu Dl. Primar Doru Crișan! Mult succes prieteni! Bun venit în echipa care va moderniza România!”

Categoria: Politica

Scrie un comentariu

<